Neluţu Varga îl distruge pe fostul său jucător! Cuvinte dure la adresa fundaşului de naţională. L-a jignit fără regrete

Neluţu Varga, cuvinte dure la adresa jucătorului de care tocmai s-a despărțit. Plecarea lui Cristi Manea de la echipă nu a fost deloc pașnică. Patronul ardelenilor l-a acuzat pe acesta de trădare.

Cristi Manea s-a despărțit de clubul la care a fost legitimat timp de 4 ani și mai mult de atât, acesta nu face parte nici din lotul echipei naționale pentru EURO 2024.

Neluţu Varga îl distruge pe fostul său jucător!

După despărțirea de CFR Cluj, patronul Neluțu Varga l-a acuzat pe Manea de trădare, în condițiile în care acestuia i s-au făcut toate poftele.

„Nu mă mai interesează Cristi Manea! A fost nesimțit. Eu nu mai am nevoie de el, nu îmi mai trebuie la CFR Cluj. Îl avem deja pe Armend Thaqi! La câte am făcut eu pentru Manea, casă, masă… și el a umblat cu fofârlica!

De fapt, eu cred că el n-are nicio ofertă, n-a prins nici lotul pentru EURO 2024. În România, lui Cristi Manea nu poate să-i dea nimeni banii pe care i-a avut la CFR Cluj”, a declarat, nervos, Neluțu Varga, pentru ProSport.

Anunțul oficial făcut de club

„Mulțumim pentru tot, Cristi Manea!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final.

Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist! Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului.

În cei aproape 7 ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând 5 titluri de Campion și 2 Supercupe cu CFR Cluj.

Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră”, a fost mesajul transmis de club.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed