Florentin Petre, rupe tăcerea după ce a devenit secundul lui Zeljko Kopic. De ce a revenit la Dinamo. Promovase în Divizia B

Florentin Petre, rupe tăcerea după ce a devenit secundul lui Zeljko Kopic. Fostul fotbalist a dezvăluit de ce a ales să revină la echipa sa de suflet după aproape 10 ani. Asta deşi tocmai promovase în Divizia B cu echipa unde era principal.

Anunțul sosirii lui Florentin Petre (48 de ani) la Dinamo a fost făcut astăzi, 12 iunie, pe contul de socializare al clubului.

Florentin Petre, rupe tăcerea după ce a devenit secundul lui Zeljko Kopic

Fostul căpitan al „câinilor” a revenit acasă. După numirea sa la Dinamo, a oferit și o primă reacție. Petre spune că este foarte fericit și că a renunțat la contractul cu Unirea Ungheni, echipă alături de care promovase în Liga 2.

“Nicăieri nu-i ca acasă. Mă bucur foarte tare de acest moment, am muncit foarte mult să ajung aici. Am întâlnit oameni hotărâţi, oameni care vor să facă performanţă, atât domnul Kopic cât şi domnul Nicolescu. Am stat puţin de vorbă, am văzut care sunt ideile şi tot ceea ce ne dorim împreună. Mă bucur foarte tare că fac parte din echipă. De aia am şi renunţat la contractul cu Unirea Ungheni. Pe calea asta vreau să le mulţumesc.

Mi-au oferit nişte condiţii foarte bune pentru a face performanţă acolo. Nu plecam niciodată dacă nu apărea oferta de la Dinamo. Am muncit foarte mult acolo şi am întâlnit nişte oameni deosebiţi.

În frunte cu domnul primar Prodan. A fost singura mea dorinţă când am semnat acolo. Dacă o să primesc ofertă de la Dinamo aş vrea să merg. Au înţeles, n-a fost nicio problemă, am putut pleca de cum am primit oportunitatea”, a spus Florentin Petre, la fanatik.ro.

Fostul atacant va avea o scurtă vacanță și se va alătura noii sale echipe pe 1 iulie.

Florentin Petre a jucat la Dinamo în perioadele iulie 1994 – ianuarie 1995 și mai 1995 – iulie 2006. A jucat 259 de partide dinamoviști și a marcat 43 de goluri. A mai fost secund la Dinamo în perioadele: decembrie 2012 – mai 2013 și februarie 2015 – iunie 2015.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed