Andrei Pavel, dezvăluiri uluitoare! Cum l-a împiedicat Darren Cahill să-l bată pe Andre Agassi. Nimeni nu ştia aceste lucruri

Andrei Pavel a făcut dezvăluiri uluitoare, despre Andre Agassi, fostul lider mondial pe care îl va întâlni în cadrul unui meci demonstrativ, sâmbătă.

Cei doi s-au întâlnit de 7 ori în circuit, dar meciul pe care nimeni nu l-a uitat a fost la US Open 2006. La acea vreme, americanul era pregătit de fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill.

Cum l-a împiedicat Darren Cahill pe Andrei Pavel să-l bată pe Andre Agass

Simona Halep, Andrei Pavel, Steffi Graf și Andre Agassi vor juca un meci demonstrativ, sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18:00.

Andrei Pavel și fostul lider mondial s-au întâlnit în circuit de 7 ori, în perioada 1998-2006. Jucătorul român de tenis a vorbit despre meciul pe care nu îl va uita niciodată. Cel de la US Open 2006, încheiat 6-7, 7-6, 7-6, 6-2, în favoarea americanului. A fost ultimul turneu jucat de Pavel înainte de retragere. 

„E o poveste în jurul acestui meci. Mai puțin povestea mea, mult mai mare povestea lui. Sau invers. Cu două săptămâni înainte, eram în Germania, la un meci de Bundesliga, pe echipe, unde am făcut o entorsă urâtă. Dar am avut șansa unui fizioterapeut foarte bun.

 Am zburat în America și am jucat un meci demonstrativ înainte de a juca cu Agassi, la 2 ore jumătate distanță cu mașina de New York, numai ca să văd dacă piciorul e în regulă.

Darren Cahill era antrenorul lui Agassi pe vremea aceea, iar la Grand Slam-uri se decide cine începe luni sau marți, depinde pe ce parte a tabloului ești.

Trebuia să joc marți, iar meciul demonstrativ l-am avut sâmbătă.

Eram pe partea de tablou care trebuia să joace marți, dar Darren Cahill a auzit că am avut și entorsă, și-a făcut temele incredibil, a aranjat, a schimbat partea de tablou numai pentru Agassi și ne-au pus să jucăm luni”, a povestit Pavel pentru sport.ro.

„Singura dată când am jucat în fața a 24,000 de spectatori”

Andrei Pavel recunoaște că a fost impresionat.

„Nici Agassi nu era foarte bine, trebuia să facă injecții, spatele lui era în piuneze, era ultimul lui concurs, presiunea, foarte mare.

A fost un meci superb, am intrat foarte relaxat. Singura dată când am jucat în fața a 24,000 de spectatori. Trei țineau cu mine, restul, împotriva mea.

.Singura dată când am jucat în fața a 24,000 de spectatori. Cu mine țineau 3, restul, împotriva mea. A fost un meci de noapte, n-aveam ce pierde, am jucat foarte bine.

Am mai avut un ghinion, nu știu dacă din cauza mâncării, dar în setul al doilea am simțit probleme de stomac. Nu s-a văzut, dar a trebuit să merg de 3 ori la baie.

Energia ți se duce în acele momente, piciorul nu era la 100%, plus stomacul, dar a fost o chestie mentală.

Publicul l-a ajutat foarte mult, iar pe mine, mai puțin. Dar a fost un meci superb și mi-ar fi plăcut să-l câștig eu, ca să îi fi încheiat eu cariera lui Agassi,” a mai povestit  Andrei Pavel.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed