Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! Ce este obligat să facă selecţionerul la EURO 2024. Alexandru Chipciu a spus clar

Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! S-a aflat ce este obligat să facă selecţionerul la EURO 2024. Alexandru Chipciu a spus clar. Neconvocat de selecţionerul pentru turneul final, jucătorul a vorbit despre tricolori.

Echipa condusă de Edi Iordănescu va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen. Apoi, va mai înfrunta în Grupa E selecționatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu!

Alexandru Chipciu a analizat adversarele naţionalei lui Edi Iordănescu. Este convins că naţionala poate acumula puncte doar în meciurile cu Ucraina și Slovacia. ”Cred că patru puncte sunt realizabile. Vreau mai mult ca român, dar patru puncte din meciurile cu Ucraina și Slovacia pot fi atinse. Și cu Belgia pot fi atinse, dar nu o luăm neapărat ca pe o siguranță. Vedem ce va fi, ce putem câștiga din meciul ăsta cu Belgia.

Belgia e balaurul grupei, chiar dacă e o echipă în schimbare. Nu mai e generația care a terminat pe locul 3 la Mondial, cu Kompany, cu Hazard. Au și mulți tineri acum, nu mai e nici Martinez (n.r. fostul selecționer), care juca cu un sistem cu fundași.

Au jucători de mare valoare, ca Trossard sau Doku. Cu mulți am fost și coleg la Anderlecht. Mulți erau în academii, veneau la echipa mare, dar apoi erau împrumutați la echipe din prima ligă din Belgia.

Chiar am văzut declarația selecționerul Belgiei, care a spus că ar vrea să domine toate meciurile și să recupereze mingea cât mai repede. Cu siguranță va fi un meci în care ei ne vor domina, iar noi vom fi mai mult în apărare și vom spera că vom da gol pe contraatac.

Dacă te aperi jos și nu ești periculos pe contraatac, te aperi degeaba. Orice e posibil. Și noi, în 2016, ne gândeam că cine știe ce ne face Franța, dar orice e posibil”, a declarat Alexandru Chipciu, conform sport.ro.

47 de partide a strâns Alex Chipciu în tricoul echipei naționale, timp în care a înscris și de șase ori.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed