Dan Şucu nu l-a iertat pe Daniel Niculae! Cuvinte dure la adresa fostului preşedinte de la Rapid. Ce a putut să spună după ce l-a dat afară

Dan Şucu a ieșit în față și a vorbit despre fostul președinte al Rapidului. Patronul echipei din Giulești a spus clar de ce a luat decizia de a-l demite pe Daniel Niculae. Nu mai este loc de întoarcere.

Daniel Niculae a fost îndepărtat de pe postul de președinte al clubului din Giulești, iar imediat după acest lucru Viorel Moldovan i-a luat locul.

Dan Şucu, cuvinte dure la adresa lui Daniel Niculae

La conferința de prezentarea oficială a lui Moldovan, Dan Șucu a vorbit despre faptele lui Daniel Niculae. Patronul Rapidului a spus clar, un om bun nu poate fi un lider.

Omul de afaceri a mărturisit că drumurile dintre cele două părți nu se despart aici, iar pe viitor vor mai exista oportunități de colaborare.

„Daniel Niculae e un om excepțional. A făcut multe lucruri bune aici și va mai lucra cu noi la un moment dat. Nu este în obișnuința noastră să ne spălăm lucrurile în public. Dar un lider nu poate să fie un băiat bun. Una e să fii corect, alta e să fii bun.

El trebuie să judece cu aceeași măsură indiferent cine e în fața lui. Fără prietenii, fără dușmănii. Pur și simplu trebuie să fie echilibrat. Băieții buni nu sunt mereu și lideri buni. Rapid are identitate proprie, nu se pune problema să schimbăm ceva. E de departe cea mai coerentă din România. Situația juridică prin care trece Daniel nu e un lucru pe care cineva vrea să-l experimenteze.

Noi îl susținem în continuare. De partea cealaltă, rezultatele din ultimele 10 etape și că nu ne-am îndeplinit obiectivul este inacceptabil. Obiectivele sunt obiective și trebuie realizate. Eu îmi respect toate promisiunile pe care le fac și lucrez doar cu oameni care își respectă promisiunile făcute.

Nu vreau să văd pe cineva în fața mea care în loc să vină cu soluții vine cu motive pentru care nu se poate face ceva. Asta funcționează în toate segmentele în care lucrez”, a declarat, la Rapid TV, Dan Șucu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed