Dan Şucu face revoluţie la Rapid! Jucătorul pentru care a intrat în competiţie cu Gigi Becali. Vrea să-i facă echipă de titlu lui Neil Lennon

Dan Şucu face revoluţie la Rapid! Jucătorul pentru care a intrat în competiţie cu Gigi Becali. Vrea să-i facă echipă de titlu lui Neil Lennon. Asta după ce giuleştenii au ratat complet sezonul trecut.

Dan Şucu a trecut la ameninţări. După un sezon ratat complet, vrea să readucă titlul în Giuleşti.

Dan Şucu face revoluţie la Rapid!

Dan Şucu a intrat în competiţie cu Gigi Becali. Vrea să-l aducă la Rapid pe jucătorul ţintit şi de campioana FCSB. Este vorba despre Louis Munteanu, fotbalist care aparţine de Fiorentina.

Rapid ţinteşte titlul în viitorul sezon de Superliga, iar Şucu a început o campanie furibundă de transferuri. A schimbat o mare parte din stafful clubului pentru a aduce plusul de care echipa are nevoie pentru a câștiga titlul, iar acum pregătește primele transferuri.

Giuleștenii au un nou antrenor și președinte. Acum, vrea să aducă şi jucători. Primul pe listă este Louis Munteanu. Jucătorul care a evoluat la Farul aparţine de Fiorentina. Acum, este dorit atât de echipa din Giulești, cât și de rivalii de la FCSB.

„Ni-l dorim pe Louis Munteanu. (N.r. Sunteți într-o competiție cu rivalii de la FCSB pentru transferul lui Louis Munteanu?) Cum să nu fie o competiție. Este evident o competiție între Rapid și FCSB”, a declarat acționarul majoritar al echipei, Dan Șucu.

Până să-l aducă la echipă pe atacant, Şucu a mai dat afară un jucător. Este vorba despre portarul Virgil Drăghia. Cel mai vechi om din lotul Rapidului a fost acuzat că este nepregătit şi că ar fi avut kilograme în plus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed