Scandal uriaş la Dinamo! Dat afară de Zeljko Kopic, şi-a ieşit din minţi. Acuzaţii grave la adresa câinilor

Scandal uriaş la Dinamo în urma unei demiteri! Dat afară de Zeljko Kopic, fostul antrenor secund şi-a ieşit din minţi. Acuzaţii grave la adresa câinilor, după ce au decis să întrerupă colaborarea cu un membru al staff-ului.

După ce s-au salvat de la retrogradare, la Dinamo a început trierea lotului. Deși Zeljko Kopic rămâne și sezonul viitor pe banca tehnică, nu același lucru se va întâmpla și în cazul lui Mihăescu, fostul antrenor secund.

Scandal uriaș la Dinamo!

Fostul antrenor secund al „câinilor”, Iulian Mihăescu, a fost înlocuit cu Florentin Petre. Acesta a fost foarte dezamăgit de decizie și a avut un discurs dur la adresa oamenilor din conducerea clubului.

Mihăescu a dezvăluit și un moment din viața personală, în care soția sa se afla în stare gravă la spital, iar el era pe teren, se ocupa de pregătirea echipei din Ștefan cel Mare.

„Am fost pus pe liber, trecut pe linie moartă. Nu mi s-a dat nicio explicație. Foarte bine și frumos că vine Florentin Petre. Și el e o legendă, un simbol al lui Dinamo și nu e nicio problemă. Aș fi vrut să știu și eu motivele pentru care am fost îndepărtat. Am fost chemat și mi s-au propus niște funcții la Centrul de Copii și Juniori. Să iau eu o grupă de 14 ani la vârsta mea?

Poate am fost noi de vină. S-a uitat când nu era nici mâncare și apă la echipă. Aveam soția la terapie intensivă și stăteam la antrenamente. S-au uitat astea. Mă aruncă ca pe o măsea stricată. Asta nu pot să accept pentru că nu au fost ok cu mine. Am discutat ceva și pe urmă s-a întâmplat altceva după patru zile.

Mă duc la 62 de ani să îmi aleg funcții la juniori?! Dacă îmi spunea că plec și gata, nu era nicio problemă. Păi am plecat de 9-10 ori de la Dinamo! Asta e viața de antrenor”, a spus Iulian Mihăescu, la fanatik.ro.

Primul transfer al lui Dinamo!

Darius Ghindovean (22 de ani) va semna în curând cu echipa antrenată de Zeljko Kopic. În sezonul anterior, jucătorul a evoluat la Munster, echipă din liga a treia, ce a promovat în liga a doua germană. Ghindovean este născut la Mediaș, dar s-a mutat în Germania în 2016. El a plecat acolo pentru a-şi face o carieră în fotbal.

„A fost o decizie generală, cu privire la viitor. Mentalitatea este alta aici, mi se potrivește. În țara mea natală, totul era puțin mai dificil”, declara în trecut fotbalistul, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed