Jucătorii celor de la Sepsi OSK, drum cu peripeții. Au trecut printr-un adevărat calvar. ‘Suntem foarte obosiți’

Sepsi OSK s-a calificat cu emoții în turul 3 preliminar al Conference League. Elevii lui Bergodi au tremurat serios până să o elimine pe Olimpija Ljubljana (3-1 la Sfântu Gheorghe / 0-2, 4-4 (d.l.d.).

După meci, problemele s-au ținut lanț pentru covăseni. Ar fi trebuit să ajungă în România în jurul orei 3.00, dar chiar din timpul meciului fuseseră anunțați că vor pleca la 6.00. S-au îmbarcat însă la 7.30 și au ajuns în România la 9.30. La Aeroportul Băneasa au mai avut o surpriză neplăcută. Autocarul a întârziat pentru că șoferul parcase la Aeroportul Henri Coandă. Așa că, Bergodi și jucătorii săi au mai așteptat încă o oră.

„Suntem foarte obosiți. Trebuia să plecăm noaptea, la 12:30. La pauză am aflat că nu mai este avion și că pleacă la 6 dimineață. Bine că am putut să ocupăm camerele iar și să dormim un pic”, a declarat Atilla Hadnagy, directorul general al lui Sepsi potrivit sport.ro.

Cristiano Bergodi: „Lumea își va aminti calificarea”

Cristiano Bergodi a recunoscut că a avut mari emoții la meciul cu Olimpija Ljubljana. Nu s-a așteptat la un asemene meci, dar cea mai importantă este calificarea. Italianul este convins că lumea va uita rapid jocul și va aminti doar rezultatul.

Nu am făcut un joc bun cum facem de obicei. Am trecut cu emoţii de Olimpija Ljubljana… dar putem mai mult. Putem juca mai bine decât am arătat azi şi jucătorii sunt conştienţi de acest lucru. Însă e bine că am trecut de această echipă. Nu-şi va mai aminti nimeni acest joc, ci doar că noi ne-am calificat mai departe. Acum ne concentrăm însă pe următorul meci, cel cu Petrolul, unde sperăm să facem un joc bun. După aceea ne vom gândi şi la Djurgaardens, adversara din turul 3”, a declarat Bergodi la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed