S-a aflat adevărul despre scandalul dintre Cristi Borcea şi Mihai Stoica! Fostul şef al lui Dinamo a recunoscut: ‘A fost o altercaţie’

S-a aflat adevărul despre scandalul dintre Cristi Borcea şi Mihai Stoica! Fostul şef al lui Dinamo a recunoscut totul. Este vorba despre un episod celebru din trecutul fotbalului românesc.

S-a spus că Mihai Stoica ar fi avut probleme cu Cristi Borcea. Zvonul conform căruia fostul şef al lui Dinamo i-a stins trabucul pe frunte a rămas celebru.

S-a aflat adevărul despre scandalul dintre Cristi Borcea şi Mihai Stoica!

Cristi Borcea dă cărţile pe faţă. A povestit ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi. Milionarul neagă această întâmplare. Atunci, Mihai Stoica era la Unirea Urziceni. Acel conflict a avut loc în sezonul 2006-2007. Actualul managerul general de la FCSB a părăsit terenul împreună cu Dan Petrescu. Asta după ce Ricardo Gomes de la Unirea Urziceni a fost eliminat.

Decizia lui Istvan Kovacs nu a fost pe placul lui Stoica. Acesta a urcat la tribuna oficială a celor de la Dinamo. Acolo, s-a lăsat cu scandal. „Nu, nu. A fost o altercație, dar nu. Nu aveam nimic pentru că și eu eram coleric, dar a venit în lojă. Și eu înjuram și acolo am avut un schimb de replici, dar ne-a despărțit Victor”, a dezvăluit Borcea, conform fanatik.ro.

Stoica şi Dan Petrescu au scris istorie la Urziceni. Au luat titlul cu Unirea şi au făcut rezultate importante în Europa. Acea echipă s-a desfiinţat după ce Bucşaru a decis să nu mai investească.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed