Avertisment pentru Edi Iordănescu! Adversarii de la EURO 2024 ies la atac. Cum vor să îi surprindă pe tricolori

Adversarii României la EURO 2024, au ieșit la atac! Declarațiile date de jucătorii Belgiei înainte de debutul oficial. Edi Iordănescu, avertizat. Trebuie să fie atent la pașii pe care alege să îi facă.

Belgia face parte din Grupa E, la campionatul final din Germania, alături de România. Cele două naționale se vor întâlni pe 22 iunie, de la ora 22:00, pe arena Rhein Energie din Koln.

Adversarii de la EURO 2024 ies la atac

Înainte de primul meci al Belgiei, Kevin De Bruyne, legitimat la Mancester City, a declarat că naționala lui poate și are abilitatea de a merge până la capăt.

„De ce nu. Nu suntem favoriţi, dar nu cred că sunt multe echipe care vor fi bucuroase să joace împotriva noastră, pentru că avem un stil total diferit. (…) Cred că jucăm într-un mod foarte diferit, cu o mulţime de jucători tineri. Poate că suntem şi o ţară ceva mai puţin cunoscută. Aşa că trebuie să abordăm acest turneu foarte relaxat.

Trebuie să profiţi de oportunităţi. Un turneu înseamnă să profiţi de moment. Odată ce eşti într-un moment bun, poţi creşte. Dacă profiţi de acest moment ca echipă, se pot întâmpla lucruri speciale”, a mai spus mijlocaşul lui Manchester City, potrivit RTBF.

Romelu Lukaku, un alt jucător principal al echipei naționale a Belgiei, a declarat că are așteptări de la colegii săi, deoarece stie ce poate fiecare în parte. Mai mult de atât, acesta se așteaptă la orice, deoarece este un campionat plin de surprize.

„Nu cred că trebuie să fim văzuţi ca nişte outsideri. Nu trebuie să vă gândiţi la asta pentru că este o nouă generaţie. Toţi băieţii care sunt aici joacă la un nivel bun. Nu joacă la echipe mici. Băieţii fac o treabă bună. Un Campionat European este întotdeauna plin de surprize”, a adăugat și Lukaku, potrivit aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed