Deciziile radicale ale lui Dan Petrescu! Jucătorii dați afară de CFR Cluj. Este oficial

Dan Petrescu face curățenie în lotul clujenilor. Antrenorul are ca obiectiv câștigarea titlului în Superliga așa că vrea să-și facă o echipă puternică.

CFR Cluj a adus deocamdată doi jucători, Armend Thaqi și Andrei Artean, iar în cursul zilei de azi au fost anunțate trei plecări. Toți fuseseră aduși în această iarnă.

Dan Petrescu a dat afară trei jucători

Antrenorul a început remanierea lotului. Clujenii s-au despărțit astăzi de Filippo Falco, Petar Mamic și Omar El Kaddouri.

”Mulțumim, Filippo Falco! Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a colaborării cu jucătorul Filippo Falco. Mult succes în carieră, Filippo!”, a anunțat CFR.

Falco (32 de ani) a sosit la CFR Cluj în februarie 2024. Atacantul nu a jucat însă niciun meci.

Petar Mamic a fost transferat tot în această iarnă de la Zalgiris Vilnius, Lituania. A jucat în patru meciuri.

”Mulțumim, Petar Mamić! Clubul CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de fundașul Petar Mamić, al cărui contract a ajuns la final. Îi mulțumim pentru munca depusă și îi urăm multă mai departe în carieră!”, au transmis cei de la CFR Cluj.

Al treilea fotbalist, Omar El Kaddouri a fost adus tot în iarnă, iar transferul lui a fost considerat o mare lovitură.

”Mulțumim, Omar El Kaddouri! Clubul nostru anunță încetarea colaborării cu Omar El Kaddouri, al cărui contract a ajuns la final.

Venit în Gruia în luna ianuarie, Omar a bifat 9 partide în tricoul CFR-ului, reușind să marcheze un gol. Îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi urăm multă baftă în carieră!”, au anunțat clujenii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed