Jucătorii lui Keljko Kopic au tupeu! Anunţ clar al câinilor. Ce obiectiv vor avea în noul sezon de Superliga

Jucătorii lui Zeljko Kopic au tupeu după ce au reușit să se salveze de la retrogradare! Anunţ clar al câinilor făcut în momentul reunirii lotului. Ce obiectiv vor avea în noul sezon de Superliga dinamoviștii.

S-a terminat vacanța pentru elevii lui Zeljko Kopic. Dinamoviștii s-au reunit astăzi când au făcut și vizita medicală. În lotul „câinilor” nu a fost adus niciun jucător până în acest moment, dar au plecat 6.

Jucătorii lui Zeljko Kopic au tupeu!

După un sezon foarte greu în care au reușit să rămână în Superliga, dinamoviștii au terminat vacanța. Lotul s-a reunit și nu a fost modificat, în afară de cei 6 jucători care au plecat de la echipă.

Tehnicianul a fost alături de jucători care au făcut vizita medicală la o clinică din Chiajna. Cei prezenți au fost: Ahmed Bani, Costin Amzăr, Antonio Bordușanu, Dennis Politic, Denis Oncescu, frații Irimia, Andrei Florescu, Deniz Giafer, Cristian Costin, Valentin Borcea, Darius Gavrilă, Cristian Licsandru, Petru Neagu și Eddy Gnahore. Ceilalți vin zilele următoare. Este vorba despre Adnan Golubovic, Dorin Railean, Răzvan Patriche, Jose Homawoo, Gabriel Moura, Hakim Abdallah, Georgi Milanov și Astrit Selmani.

Dennis Politic (24 de ani), cel mai apreciat jucător de către fanii dinamoviști, a confirmat faptul că va rămâne și în stagiunea următoare. A vorbit despre obiectivul echipei, transferuri dar și despre targetul personal.

„Scurtă vacanța, dar benenfică. Cred că după un sezon destul de dificil din punct de vedere fizic și mental chiar aveam nevoie. Mă bucur că, deși a fost scurtă, am reușit să plec și să mă relaxez un pic.

Da, sunt aici, deci continui. Bineînțeles, sperăm ca sezonul acesta să fie mai bun decât cel trecut și de astăzi începem din nou munca. Abia am ajuns, deocamdată nu am văzut fețe noi. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu colegii și să văd ceva băieți noi aici.

Îmi propun să am un sezon mai bun decât precedentul, să terminăm mai sus, să nu se mai pună problema să ne batem la retrogradare și eu personal să am mai multe reușite și să rămân sănătos. Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul, de ce nu?”, a declarat Dennis Politic pentru gsp.ro.

Dinamo pleaca în primul cantonament al verii la finalul acestei săptămâni în România unde va avea două meciuri de pregătire, potrivit dinamo1948.club. După 25 iunie urmează plecarea în cel de-al doilea cantonament, care va fi în străinătate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed