Gigi Becali a comis-o din nou! Ce a păţit şeful de la FCSB în secţia de votare. Mărturia milionarului la ieşirea de la urne

Gigi Becali a comis-o din nou! S-a aflat ce a păţit şeful de la FCSB în secţia de votare. Mărturia milionarului la ieşirea de la urne a uimit, din nou, pe toată lumea. Ca de obicei, Becali nu se dezminte şi face totul public într-o clipă.

Gigi Becali a avut parte de un incident neplăcut atunci când a mers la vot. Finanţatorul celor de la FCSB a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat.

Gigi Becali a comis-o din nou!

Gigi Becali a mers să voteze la secția din Voluntari, acolo unde votează de obicei. A greșit buletinul de vot și votul. A fost nevoie în acest fel să-și anuleze votul. „Să votăm, ne facem datoria. Dacă nu votăm, face Coldea ce vrea. La primărie se votează, nu? La primărie votăm…să rămână așa, consecvență. La euro votăm schimbarea, să fie o țara ca aurul de strălucitoare”, a declarat Becali la intrarea în secția de votare.

După ieșirea din secția de votare, latifundiarul din Pipera a spus ceea ce s-a întâmplat. Mai mult, a dezvăluit şi alegerile făcute la acest scrutin. „Da, prea mult, sunt oameni care se și încurcă…M-am încurcat că am pus pe AUR și era de fapt la primărie și am pus primar AUR. Eu am pus AUR. Am anulat votul, am luat altul. Votăm pentru o Românie care sa strălucească ca aurul”, a spus patronul FCSB, la postul România TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed