Cum a ajuns Cristi Borcea şeful lui Dinamo. Dezvăluiri şocante ale milionarului. Nu l-a uitat nici pe Cornel Dinu

Cum a ajuns Cristi Borcea şeful lui Dinamo. Dezvăluiri şocante ale milionarului. Nu l-a uitat nici pe Cornel Dinu. Fostul preşedinte executiv al câinilor vine cu amănunte absolut incendiare din interior.

Cristi Borcea nu s-a mai abţinut şi a făcut dezvăluiri de senzaţie din perioada Dinamo. Nu l-a uitat nici pe legendarul Cornel Dinu.

Cum a ajuns Cristi Borcea şeful lui Dinamo

Cristi Borcea a dezvăluit unde ţinea banii câştigaţi în anii 90. „Eu eram cu Țălnar toată ziua și am mai fost la câteva mese când era președinte la FC Național. În ’94 m-am dus să mă fac arbitru. Țălnar i-a zis asta lui nea Cornel. M-a văzut el cu Dinamo și a zis așa: ‘Nu are cum. Ăsta face ravagii’. Eu, fiind un băiat de bani gata, nu aveam ce să fac cu banii.

Țălnar a venit odată la mine în ’91. În loc de bibliotecă aveam bani. Când a deschis și a văzut că în bibliotecă e plin de bani, a fugit din casă. În loc de cărți era plin de bani. A fugit din casă, a crezut că am spart banca. Erau teancuri de 100 de lei.

Așa i-am făcut și lui nea Cornel în ’98. M-am mutat în Pantelimon. El a venit cu un tablou cadou. Se așează, își aprinde trabucul și zice: ‘Unde e biblioteca’? I-am arătat, am făcut un seif mare și am zis: ‘Uite nea Cornel, aici e biblioteca’. Nu aveam nicio carte, îți dai seama. M-a luat la înjurături.

Când am venit la Dinamo, văzându-mă așa de nebun și având și bani, m-au pus director de marketing în ianuarie ’95. În prima ședință au zis: ‘Facem o societate, dăm, luăm taxele’. Și până la urmă am făcut. Am ajutat financiar și, ușor, ușor…”, a dezvăluit Cristi Borcea, conform fanatik.ro.

Milionarul nu l-a uitat nici pe legendarul Cornel Dinu. „Stăteam lângă nea Cornel din 1995 până în 2000, cred, minim 15-16 ore pe zi. Îl lăsam acasă când dormea și îl luam. Acum e cea mai mare durere a mea. Nu știu ce să fac. Vorbesc cu el, dar nu iese din casă. Vreau și eu să mai mergem la un restaurant. Nu socializează”, a mai spus Borcea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed