Jucător de titlu pentru Dan Petrescu! Un fost campion cu Farul, pe lista celor de la CFR Cluj. Tocmai a fost dat afară de Gică Hagi

Jucător de titlu pentru Dan Petrescu! Un fost campion cu Farul, pe lista celor de la CFR Cluj. Tocmai a fost dat afară de Gică Hagi de la echipa constănţeană. Fotbalistul are ofertă din Gruia, dar şi din străinătate.

Dan Petrescu ar putea primi un jucător de titlu la CFR Cluj. Tudor Băluţă a fost dat afară de la Farul şi poate să ajungă în Gruia.

Jucător de titlu pentru Dan Petrescu!

Gică Hagi nu a mai avut nevoie de Tudor Băluţă, dar acesta ar putea să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu. Mijlocașul defensiv a primit deja mai multe oferte atât din străinătate, cât și din Superliga, conform digisport.ro. Jucătorul le-ar fi dat un mesaj clar clujenilor, conform sursei citate. Nu le refuză propunerea, însă prioritatea sa este să semneze cu o formație din străinătate.

Mijlocașul vrea să-și încerce din nou norocul, după experiențele eșuate de la Brighton, Ado Den Haag și Dinamo Kiev. Tudor Băluță ar avea deja două propuneri din străinătate. Cracovia, formație din Polonia la care joacă și Virgil Ghiță, dar și Apollon Limassol (Cipru) si-ar fi arătat interesul pentru fotbalistul de 25 de ani.

Totuşi, Băluţă ar putea să semneze cu cei de la CFR Cluj pentru a forţa câştigarea unui nou titlu în Sueprliga, acum alături de echipa din Gruia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed