Decizie incredibilă a lui Zeljko Kopic! Dinamo și-a pierdut cel mai bun marcator. Despărțirea e oficială

Decizie incredibilă a lui Zeljko Kopic! Dinamo și-a pierdut cel mai bun marcator. Atacantul portughez, Goncalo Gregorio, a postat un mesaj de adio pe conul de socializare pentru suporteri.

Deocamdată șase jucători au plecat de la Dinamo. Daniel Iglesias, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Neluț Roșu, Edgar Ie și Goncalo Gregorio.

Goncalo Gregorio a plecat de la Dinamo

Goncalo Gregorio și-a luat adio de la fanii lui Dinamo. A fost cel mai bun marcator al câinilor, trecându-și în cont 8 goluri. 

Gregorio a postat un mesaj amplu pe rețelele de socializare.

„Pe măsură ce toate poveștile vin și pleacă, aceasta s-a încheiat. Mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au oferit această oportunitate, atât antrenorilor și staff-ului tehnic pe care i-am avut, cât și oamenilor care au crezut în mine. A fost o plăcere să joc pentru acest club mare, care va fi mereu în inima mea. A fost un sezon dificil cu o echipă cu totul nouă și sunt fericit să realizez mai mult de 40 de meciuri, marcând 8 goluri și oferind 2 pase decisive, ajutând clubul să atingă obiectivul principal al sezonului.

Mulțumesc, de asemenea, tuturor oamenilor care m-au primit cu brațele deschise și cu zâmbetul pe buze, tuturor suporterilor care sunt mereu alături de club și în special coechipierilor mei pe care îi voi purta cu mine toată viața. A fost o călătorie infernală”, a fost mesajul spaniolului.

Mesajul postat de club după plecarea celor șase fotbaliști

”Mulțumim! Dinamo este emoție, Dinamo înseamnă bucurie, Dinamo reprezintă, pentru fiecare dintre noi, o călătorie în alb și roșu spre elită.

Mersul fotbalului are însă și altfel de clipe, de încheiere a raporturilor contractuale, de mulțumiri publice.

Această călătorie a ajuns la capăt pentru o parte dintre componenții echipei noastre, aflați la final de contract cu Dinamo.

Din Academie, de două sezoane, un campionat sau o jumătate de an, fiecare dintre ei a încercat să ridice nivelul echipei. Unii au reușit, alții, nu.

Nu ne rămâne decât să le mulțumim că au îmbrăcat, cu mândrie, tricoul lui Dinamo și să le urăm mult succes în carieră!”, au scris cei de la Dinamo pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed