Neil Lennon îl contrează pe Dan Şucu! Ce vrea să facă, de fapt, la Rapid. Dezvăluiri complete în presa din Scoţia

Neil Lennon îl contrează pe Dan Şucu! S-a aflat ce vrea să facă, de fapt, la Rapid. Dezvăluiri complete în presa din Scoţia. Chiar dacă patronul echipei din Giuleşti i-a transmis să fie dur, nord-irlandezul are altă strategie.

Neil Lennon a dezvăluit ce strategie va aplica la Rapid. Acesta va fi în contradicţie cu ce i-a cerut patronul Dan Şucu.

Neil Lennon îl contrează pe Dan Şucu!

Neil Lennon a rupt tăcerea în presa din Scoţia. A vorbit despre strategia pe care o va avea în relaţia cu jucătorii celor de la Rapid, conform BBC Scotland. Dan Șucu i-a transmis că așteaptă de la el să impună o disciplină de fier la echipă. Antrenorul are o cu totul altă strategie.

„Trebuie să-ți pui amprenta încă de la început, dar zilele în care te impuneai cu `pumnul de fier` au trecut. Nu cred că funcționează oricum”, a declarat Neil Lennon, conform sursei citate.

Nord-irlandezul nu s-a oprit aici. Spune că își va adapta strategia de joc în funcție de lotul pe care îl va avea la dispoziție. „Nu poți intra cu barosul în vestiar și să spui:`Așa am jucat la Celtic`. Nu funcționează așa lucrurile! Trebuie să înțelegi cultura mentalitatea și modul în care ei văd fotbalul”, a mai afirmat tehnicianul formației Rapid.

Neil Lennon a semnat cu Rapid primul contract după o pauză de aproape un an și jumătate. Ultima oară a lucrat opt luni la Omonia Nicosia. „Pe hârtie, te gândești ‘nu’, dar în practică, când mergi și te uiți, îți dai seama că ‘acest lucru are un potențial imens’. Rapid este un club cu un potențial foarte mare. Tot fotbalul românesc este în creștere în acest moment, iar echipa națională este la Campionatul European”, a mai spus Lennon.

Antrenorul este convins că va colabora foarte bine cu Dan Șucu, un om de afaceri care l-a impresionat încă de la prima întâlnire. „Am fost realmente impresionat de ceea ce avea de spus”, a încheiat tehnicianul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed