Dan Şucu a dat lovitura verii! Dezvăluiri despre prima mutare a giuleştenilor. Cine este, de fapt, jucătorul care tocmai a semnat cu Rapid

Dan Şucu a dat lovitura verii! Dezvăluiri despre prima mutare a giuleştenilor. S-a aflat cine este, de fapt, jucătorul care tocmai a semnat cu Rapid. Ies la iveală amănunte extrem de importante.

Echipa lui Dan Şucu l-a adus pe Luka Gojkovic. Presa din țara sa natală l-a poreclit „Xavi al Serbiei”.

Dan Şucu a dat lovitura verii!

Este prima mutare a lui Dan Şucu din această vară. Asta după ce l-a instalat pe noul antrenor, Neil Lennon. Jurnaliștii din Serbia susţin despre Rapid că este un „gigant” al fotbalului autohton. Luka Gojkovic a fost alintat de publicațiile din Belgrad, cu porecla „Xavi al Serbiei”.

„După retrogradare, era clar că Luka Gojković își va căuta altă echipă. El este acum noul jucător al echipei Rapid București. Un playmaker foarte tehnic, Gojković a semnat cu gigantul din România și va fi coleg cu un alt sârb, Borisav Burmaz.

Poreclit «Xavi al Serbiei», jucătorul părăsește pentru prima dată fotbalul intern pentru o echipă din străinătate. Românii au achitat o sumă de transfer”, scriu jurnaliștii sârbi de la Meridian Sport.

Rapid vrea să ia titlul, după un sezon ratat complet. Fotbalistul a semnat un contract valabil pentru două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, cu gruparea patronată de Dan Șucu.

„Welcome, Luka!

Rapid l-a transferat pe Luka Gojkovic (24), căpitanul echipei FK Javor, cel care a semnat un contract valabil doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.
«Va fi o plăcere și o onoare să apăr culorile unuia dintre cele mai mari cluburi din România. Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid și abia aștept să joc pentru acest club, dar și să am o contribuție la performanțele echipei.

Un club precum Rapid are mereu obiective înalte, astfel încât voi da totul pentru a contribui la îndeplinirea lor, adică la câștigarea de trofee. Despre fani, am auzit că sunt cei mai tari din România, că atmosfera făcută de ei la meciuri este incredibilă și aștept cu mare interes să joc în fața lor»”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed