Florinel Coman face anunţul serii! Dezvăluiri după ruşinea cu Liechtenstein: ‘Sunt supărat, dar nu afectat’ + Ce obiectiv au tricolorii la EURO 2024

Florinel Coman face anunţul serii! Dezvăluiri după ruşinea cu Liechtenstein. România a reuşit doar un egal, scor 0-0, în faţa unei naţionale care nu există în fotbal. Au fost ocazii, dar naţionala arată rău înaintea EURO 2024.

Florinel Coman a spus clar. Dacă România marca în primele 15 minute nu ar fi avut probleme în ultimul amical.

Florinel Coman face anunţul serii!

„Un eşec într-un amical. Ştiam ce ne aşteaptă. Nu am reuşit să marcăm la primele ocazii. Ne făceam un meci mai uşor. Important e că nu avem accidentaţi şi toată lumea a ieşit sănătoasă.

Va fi un Campionat European. Suntem fericiţi că suntem acolo. Sunt sigur că vom face meciuri bune acolo. La antrenamente suntem foarte bine. În această seară ne-a lipsit golul, să marcăm”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Florinel Coman încearcă să minimalizeze acest rezultat ruşinos. Spune că România va avea o altă faţă la turneul final din Germania. „Sunt supărat, dar nu afectat. E doar un amical. Vom vedea în oficiale. Suntem la EURO şi toată energia trebuie să o punem acolo”, a mai spus Coman, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed