Gigi Becali a făcut anunțul în miez de noapte: ce spune despre retragerea din fotbal și cum vrea să-l ia pe Miculescu de la UTA!

”Am scăpat de 4O de mii de euro pe lună, asta s-a schimbat, și am luat și 3 milioane. Asta s-a întâmplat. 3 milioane pe Tănase, 3 milioane de la Betano, 1,5 milioane de la Digi, 1,7 milioane pe Moruțan… Vreo 1O milioane iau, cam asta s-a întâmplat. Am scăpat de un salariu de 4O de mii, și am mai luat și 3 milioane, gata cu retragerea!”, a fost anunțul făcut în miez de noapte de Gigi Becali la Digisport!

Patronul FCSB-ului e iar în toane bune. Și nu doar că nu se mai retrage din fotbal și renunță să mai lichideze clubul, dar are de gând să cumpere. S-a hotărât în seara aceasta, după nebunia cu Sarbutalo de pe Arena Națională.

Gigi Becali n-a mai pus piciorul pe stadion de trei ani aproape și a promit că se va întoarce dacă echipa va prinde grupele Conference League. Și are de gând să facă ceva pentru asta.

A spus clar, cu subiect și predicat, că după calificarea din această seară, vrea să-l cumpere pe David Miculescu de la UTA. Și oferă 7oo de mii de euro pe el, jumătate din cât ar cere arădenii ca să-i dea drumul atacantului.

”M-am hotărât în seara asta, depinde de tatăl copilului, dacă reușește să-i convingă, cheia e la el, uite, joacă în cupele europene. Dacă e, joi o să îl vedeți aici!”, a spus Becali la Digi Sport în direct.

Becali s-a declarat fericit că l-a adus pe Nicolae Dică antrenor. N-a fost nevoie de prea multe discuții. Ba chiar a povestit cum au decurs negocierile pe repede înainte.

”El a zis el că nu vrea bani, dar eu i-am dat. A zis domle, salariul meu pune-l într-un cont, dacă nu fac performanță, mi-l oprești. L-am chemat eu, la mine acasă, el a avut niște pretenții pe care i le-am acceptat, și gata. Mai avea și el niște clauze a la Edi Iordănescu. Nea Gigi, niște clauze, zicea el, iar eu i-am zis ”ce clauze, bă?”… E prietenul meu, oricum, exact ca Tănase”, a povestit Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed