Asemănarea dintre Mihaela Buzărnescu şi liderul mondial WTA! Dezvăluirea făcută de Iga Swiatek, pe placul româncei: ‘Mă bucur că nu sunt singura ciudată’

Românca Mihaela Buzărnescu şi liderul mondial WTA, au o asemănare în comun! Dezvăluirea făcută chiar de Iga Swiatek, a fost pe placul româncei: ‘Mă bucur că nu sunt singura ciudată’.

Mihaela Buzărnescu a fost nevoită să stea departe de terenul de tenis o lungă perioadă de timp. Accidentările au fost motivul pentru care nu a mai putut evolua în circuitul WTA. Iga Swiatek și jucătoarea din România au descoperit că au un lucru în comun.

Dezvăluirea făcută de Iga Swiatek!

Într-un interviu acordat la GSP, Mihaela Buzărnescu a vorbit despre asemănarea dintre ea și ocupanta locului 1 WTA. Sportiva din România a dezvăluit că nu se uită la meciurile de tenis, același lucru pe care îl face și liderul mondial.

„Eu o înțeleg. Fac lucrul acesta de când m-am reapucat, adică după ce am suferit cele două accidentări și operația la genunchi. Am zis că nu mai vreau să mă uit la tablou, la tenis, la nimic. Doar să-mi văd de meci și să ascult sfaturile antrenorului.

Aș putea să o înțeleg, ești mai relaxată și ai mai multă încredere când cineva îți spune ce ai de făcut și mergi pe tactica respectivă. Dacă ceva nu merge, tot echipa reglează lucrurile din mers. Este o tactică pe care am aplicat-o și care a funcționat, mi-a adus cel mai mare succes din cariera mea. Acum am aflat ce a spus Swiatek.

Sunt mândră că nu sunt singura despre care se spunea că eciudată, pentru că nu mă uit, nu vreau. eu am simțit că m-a ajutat și se pare că ceea ce zic eu… probabil aș fi o antrenoare bună în viitor (n.r. – râde)”, a declarat Buzărnescu la GSP.

Liderul mondial WTA, surprinde!

Deși a câștigat 4 turnee de Grand Slam și se află pe prima poziție în clasamentul WTA, Swiatek a dezvăluit că nu se uită la tenis, asta și din cauza faptului că nu are timp

„Sincer, nu am prea mult timp în afara turneelor dacă joc bine, iar dacă nu joc bine, nu vreau să mă uit fiindcă sunt cumva invidioasă pe celelalte fete care încă sunt în concurs.

Așa că, da, nu privesc prea mult tenis, dar dacă nu aș juca, sigur aș face-o. Nu e ca și cum aș face reclamă negativă sportului nostru. Este un sport minunat.
Sincer însă, experimentez oricum destul atunci când sunt pe teren și nu simt nevoia să adaug. „Nu mă pricep deloc la asta. Atunci când mă uit la tenis, nu văd prea multe.

Nu pot să analizez corect cu adevărat, se ocupă antrenorul meu de asta, iar el e cu siguranță mai bun”, a dezvăluit liderul mondial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed