S-a aflat adevărul despre jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. De ce nu a mai ajuns, de fapt, la FCSB

Jucătorul străin care l-a refuzat pe Gigi Becali este din Superliga. S-a aflat motivul pentru care atacantul nu a mai dorit să vină la campioana României. Oferta făcută de latifundiarul din Pipera.

300 de mii de euro salariu anual și 500 de mii de euro primă de instalare, a fost oferta făcute de Gigi Becali.

Jucătorul care l-a refuzat pe Gigi Becali!

„A fost unul, a zis că ‘Am de la o echipă din România 300.000 (n.r. – ofertă de salariu anual), dacă îmi dați voi și 50.000 la semnătură vin‘. Zic ‘Da, îți dau‘. A doua zi zic să facem contract, zice ‘Nu, că mi-e frică, că Becali…‘. E jucător străin care joacă în România. Vii, te propui, îți zic că îți dau ce vrei și tu zici ‘Nu mai vreau…‘”, supunea Gigi Becali, la digisport.ro.

Jucătorul dorit de patronul de la FCSB  la echipă este William Baeten, potrivit fanatik.ro.

Belgianul, legitimat la FCU Craiova, mai are contract cu echipa din Bănie, însă Adrian Mititelu a încercat să îl vândă după ce au retrogradat din cauza salariului mare pe care acesta îl încasează.

William Baeten venit la FCU Craiova în 2020, din postura de jucător liber de contract.
128 de partide are în tricoul alb-albastru, din momentul transferului până acum. A reusit să înscrie 20 de goluri și 15 pase decisive.

Potrivit site-urilor de specialitate, Baeten este cotat la 550 de mii de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed