Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Atac la adresa lui Gigi Becali. L-a distrus pe şeful de la FCSB

Adrian Mititelu s-a enervat cumplit și îl atacă pe Gigi Becali. Șeful oltenilor spune că s-a simțit jignit din cauza ofertei făcute de omologul său de la FCSB.

Latifundiarul din Pipera a pus ochii pe William Baeten, fotbalist care mai are contract cu oltenii încă un an. Belgianul este cotat la 650.000 de euro, conform Transfermarkt.

Adrian Mititelu îl atacă pe Gigi Becali

Adrian Mititelu nu s-a abținut și a făcut declarații dure la adresa lui Gigi Becali. Spune că nici nu vrea să mai audă de omul de afaceri simțindu-se ofensat de oferta făcută pentru fotbalistul său.

Șeful de la FCSB l-a dorit pe William Baeten, pentru care era dispus să plătească 200.000 de euro. Mititelu a anunțat și ce fotbaliști ar mai putea părăsi echipa din Bănie.

„Unii au ajuns la final de contract, alții și-au manifestat dorința să plece încă înainte să se termine campionatul. Ar putea să mai plece Juan Bauza, William Baeten și Vladislav Blănuță. Ei fac obiectul unor discuții cu anumite cluburi din România și din afara țării. Blănuță e dorit, există un interes verbal din afara țării. Pentru Bauza am primit o întrebare, am dat un răspuns și acum vedem ce se va întâmpla.

Pentru Baeten am primit o ofertă rușinoasă din România, chiar dacă am retrogradat. FCSB a făcut propunere care mi s-a părut neserioasă. Nu am ajuns la discuții și nu o voi face, chiar dacă oferă cât am vrut eu.

Nu mai vorbesc cu «Fergusson» (n.r. – Gigi Becali), pentru că a spus o astfel de cifră. M-am simțit jignit. Nu cred că Baeten ar fi vrut el să meargă la FCSB. Sunt convins că acești jucători pot să facă față la o echipă care va câștiga campionatul.

200.000 de euro pentru Baeten…. Este unul dintre cei mai profesioniști jucători pe care i-am cunoscut. Are o capacitate de efort uriașă. Face faza defensivă ca nimeni altul. Joacă pe 4-5 poziții. E de picior stâng, dar lovește bine și cu dreptul. Este foarte serios la antrenament.

În ultimul an nu a jucat grozav, pentru că a avut probleme de familie. Are 27 de ani și poate fi foarte bun pentru campionatul românesc. A fost folosit și fundaș stânga și nu a jucat rău”, a declarat Adrian Mititelu, pentru ProSport.

Sezonul trecut, Baeten a marcat 6 goluri în 35 de meciuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed