Lovitură totală pentru Dan Petrescu! I-au întors spatele cu toţii. Antrenorul de la CFR Cluj a rămas singur

Lovitură totală pentru Dan Petrescu! I-au întors spatele cu toţii. Antrenorul de la CFR Cluj a rămas singur. Tehnicianul a revenit în Gruia cu un obiectiv clar. Vrea să ia titlul în Superliga.

Dan Petrescu a rămas însă singur. A fost părăsit, pe rând, de fiecare dintre secunzii pe care i-a avut alături de-a lungul anilor.

Lovitură totală pentru Dan Petrescu!

​Dan Petrescu vrea titlul cu CFR Cluj şi calificarea imediată în grupele Conference League. Petrescu i-a avut alături, de-a lungul timpului, pe Valeriu Bordeanu și Costin Curelea. A fost părăsit, rând pe rând, de toți secunzii importanți. Ultimul pe listă este Valeriu Bordeanu, conform digisport.ro.

După opt ani, Petrescu nu va mai beneficia de staff-ul său alături de care a obținut succese. Primul plecat a fost Costin Curelea. Acesta a început munca de antrenor principal, iar în prezent este selecționerul naționalei României U20. După ce a fost dat afară din Coreea, Petrescu l-a pierdut şi pe Bogdan Aldea. Acesta a anunțat public decizia sa.

Bordeanu a luat o decizie similară, dar a preferat să nu comenteze nimic pe marginea acestui subiect. Bordeanu și Aldea nu s-au mai simțit compatibili cu Petrescu încă din Coreea. Nu s-au mai simțit confortabil din punct de vedere psihic și astfel nici randamentul acestora nu a mai fost cel așteptat.

Fostul fotbalist de la Unirea Urziceni a anunțat despărțirea printr-un mesaj scurt: ”Îți mulțumesc pentru călătoria de 8 ani împreună”. 2016 a fost anul în care Bogdan Aldea a venit în staff-ul lui Dan Petrescu, pe vremea când ”Bursucul” o antrena pe Kuban Krasnodar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed