Mărturia uluitoare a lui Cristi Chivu! De ce a refuzat-o, de fapt, pe Barcelona. Fostul căpitan al naţionalei a spus clar

Mărturia uluitoare a fostului fotbalist Cristi Chivu! De ce a refuzat-o, de fapt, pe Barcelona atunci când juca fotbal. Fostul căpitan al naţionalei a spus clar ce s-a întâmplat în acea perioadă.

Fostul căpitan al naționalei, Cristi Chivu a dat cărțile pe față și a spus de ce a refuzat marile cluburi de fotbal. Real Madrid și Barcelona sunt cele două echipe care au vrut să ajungă la o înțelegere cu românul.

Mărturia uluitoare a lui Cristi Chivu!

Românul a renunțat în acest final de sezon la postul de antrenor principal al echipei Inter Primavera.
În 2007, a refuzat propunerile celor de la Real Madrid și Barcelona, iar acum a dezvăluit cum a ajuns să ia acele decizii.

”Prima dată m-a sunat Inter, după care m-a sunat Realul. Am spus că vreau la Inter. Și a început o vară din asta nebună, după care a apărut în ziarul local din Roma că am creat un prejudiciu financiar de 18 milioane de euro!
Suma era mai mult sau mai puțin cam aceeași pe care ei o plătiseră (n.r. în 2003 către Ajax), plus că mi-au arătat și contractul pe care îl semnaseră cu Real Madrid.

În contract erau și trei meciuri amicale, iar încasările le lua Roma. Doar că eu n-am vrut la Real! Da, n-am vrut, am zis nu. Am vorbit și cu Real Madrid, m-au sunat să vin”, a spus Cristi Chivu, pentru Golazo.

”Hai, să-ți zic, Barcelona era o variantă bună din punct de vedere sportiv. Problema lor a fost că, din cauza trecutului meu cu accidentările foarte dese și foarte multe, îmi puneau o clauză în contract vizavi de procentul de meciuri pe care trebuia să le duc la bun sfârșit în timpul unui sezon.

Eu, știindu-mi istoricul, n-aveam o garanție că din 60 de meciuri voi juca 40. Aș fi putut s-o fac, dar îmi era greu să accept un asemenea contract”, a precizat Cristi Chivu, pentru sursa citată.

Cariera lui Chivu!

Acesta a început fotbalul la Reșița, iar în 1998 a ajuns la Craiova pentru suma de 225.000 de euro. După numai un an petrecut în Bănie, a semnat cu Ajax, în schimbul a 2,5 milioane de euro. În 2003 a ajuns la AS Roma pentru 18 milioane de euro, iar în 2007 la Inter, pentru 16 milioane de euro. Românul și-a încheiat cariera de fotbalist profesionist în 2014.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Darius Olaru, băgat în şedinţă! Ce i-a transmis Gigi Becali. Totul a devenit public

Darius Olaru, băgat în şedinţă! S-a aflat ce i-a...

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor. Românca are mari probleme

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed