Răzvan Lucescu, dat de gol! De ce nu pleacă, de fapt, de la PAOK Salonic. Italienii au dat cărţile pe faţă

Răzvan Lucescu, dat de gol! S-a aflat de ce nu pleacă, de fapt, de la PAOK Salonic. Italienii au dat cărţile pe faţă. Fostul selecţioner a avut mai multe oferte după ce a câştigat al doilea titlu în Grecia.

Răzvan Lucescu rămâne la PAOK Salonic. Asta după ce a refuzat-o pe Beșiktaș, iar acum le-ar fi spus pas și italienilor.

Răzvan Lucescu, dat de gol!

Răzvan Lucescu a fost şi pe lista celor de la Cagliari. Asta după ce sarzii au rămas fără antrenor, după retragerea lui Claudiu Ranieri. Italienii susțin că fostul selecţioner nu va ajunge la Cagliari, ci va rămâne în continuare la PAOK Salonic, în Grecia.

”PAOK îl închide pe Lucescu: ‘Angajament reciproc, rămâne la Salonic’. Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea, este cel care a încheiat sezonul trecut cu titlul de campion la PAOK Salonic.

Cagliari aspiră să-l aducă pe antrenorul român în Italia și asta nu este un mister, la fel cum nu este un secret nici rezistența grecilor și dorința lui Lucescu de a continua la Salonic”, spun cei de la centotrentuno.com.

În sezonul 2023/2024, Răzvan Lucescu a cucerit al doilea titlul al său cu PAOK Salonic. În afara echipelor din campionatele de top, orice club îl vrea pe Răzvan Lucescu trebuie să achite 4 milioane de euro. Aceasta este clauza de reziliere a contractului românului cu PAOK Salonic.

În cazul unui interes de la o echipă din vestul Europei, clauza de reziliere e de două milioane de euro. Chiar şi aşa, Lucescu a spus clar că vrea să-şi continue activitatea la noua campioană a Greciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed