Costel Gâlcă îşi pierde vedeta! Favoritul lui Mihai Rotaru pleacă de la CSU Craiova. Rivala din Superliga care îl vrea imediat

Costel Gâlcă îşi pierde vedeta! Favoritul lui Mihai Rotaru pleacă de la CSU Craiova. Rivala din Superliga care îl vrea imediat. Este vorba despre unul dintre jucătorii care nu au confirmat la echipa craioveană.

Costel Gâlcă trebuie să-şi dea acordul pentru plecarea lui Jovan Markovic. Favoritul lui Mihai Rotaru este dorit la rivala din Superliga, U Cluj.

Costel Gâlcă îşi pierde vedeta!

Ioan Ovidiu Sabău caută un înlocuitor după plecarea lui Daniel Popa la FCSB în această vară. Jucătorul lui Costel Gâlcă este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Popa, conform gsp.ro. Sursa citată spune că U Cluj îl vrea pe Markovic definitiv. Rotaru l-ar ceda doar sub formă de împrumut.

Mihai Moga, brand manager Universitatea Cluj, a confirmat interesul pentru Markovic. „Staff-ul nostru sportiv analizează mai mulți jucători cu profil ofensiv, români și străini. Da, printre jucătorii din Superliga la care ne uităm se află și Jovan Markovic”, a spus Mihai Moga.

Markovic ar putea să-și dea un restart în carieră la U Cluj, așa cum s-a întâmplat în ultima vreme cu Ianis Stoica, respectiv Daniel Popa. Rotaru vrea să-l cedeze împrumut, în prima fază, nu ar dori să discute acum de un transfer definitiv. Contractul lui Markovic cu CSU Craiova expiră în 2027.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed