S-a decis soarta lui Răzvan Lucescu! Ce echipă va pregăti antrenorul român. Reacţie de ultimă oră a lui Mircea Lucescu

S-a decis soarta lui Răzvan Lucescu pentru sezonul următor! Ce echipă va pregăti antrenorul român care a câștigat titlul în Grecia cu PAOK Salonic. Reacţie de ultimă oră a tatălui său, Mircea Lucescu.

În ultimul timp s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Răzvan Lucescu de la PAOK. Aceste zvonuri au fost însă infirmate de român care a spus că nu va părăsi echipa, deși a fost interes din partea altor echipe.

S-a decis soarta lui Răzvan Lucescu!

Turcii de la Beșiktaș, s-au arătat până acum cei mai interesați de antrenor, care i-au propus un salariu anual de 2,5 milioane de euro, însă au fost refuzați. Tehnicianul e hotărât să nu schimbe echipa, așa cum a afirmat vicepreședintele Kyriakos Kyriakos.

„Nu pot confirma existența unor oferte pentru Lucescu. Dar ce pot spune e că îl considerăm un antrenor de top și nu suntem surprinși că rezultatele sale cu PAOK au adus interes pentru el pe piață.

Din păcate pentru orice echipă interesată, Lucescu și-a prelungit contractul cu noi pe încă trei ani și asta a fost înainte să câștigăm campionatul.

E o dovadă a faptului că îi suntem devotați și invers. Nu ne gândim să acceptăm nicio ofertă pentru el, iar el e pe aceeași lungime de undă cu noi”, a spus Kyriakos, conform presei elene.

Mircea Lucescu, tatăl lui Răzvan, a avut o intervenție telefonică la o emisiune în cadrul căreia a confirmat că fiul său nu va pleca la altă echipă vara aceasta.

„Deja s-a lămurit. A fost la Roma (n.r. l-au dorit și cei de la Cagliari). Rămâne la Salonic! Data trecută el a plecat la Al-Hilal. Acum vrea să joace în UCL cu PAOK. Mi-ar fi plăcut să-l văd și în Turcia. Și pe Beșiktaș i-a refuzat. Prezența lui în fotbalul internațional e de apreciat. Îi mulțumesc că duce mai departe pasiunea mea pentru fotbal”, a spus Lucescu pentru digisport.ro.

Ce părere are antrenorul lui PAOK, despre plecarea la o echipă din Vest!

Invitat în platoul unei emisiuni sportive, Lucescu a vorbit despre posibilitatea de a antrena o echipă din alte campionate ale Europei. Antrenorul s-a arătat sceptic cu privire la acest lucru.

„Mi-am pus o dată problema. Toată lumea de aici din România mă bate la cap cu ideea să merg într-un campionat din Vest. Unde ar fi mai ușor? În Italia.

Sunt mai multe conexiuni, vorbesc italiană, așa văd lucrurile. Sunt urmărit și știu asta. Unde aș putea să merg să antrenez în Italia? Undeva în partea de jos a clasamentului.

Vezi câți antrenori străini sunt. Niciunul! A fost Mourinho, a plecat, acum o să vină Fonseca. E foarte greu. Cine să te ia dintre primele opt?

Să mă duc la retrogradare e mai complicat. M-am obișnuit cu un anumit stil, cu câștigarea titlului. E o altă emoție, plus că sunt în permanență în cupele europene. Dacă mă duc acolo, se schimbă”, a spus Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed