Mărturia care îl va şoca pe Cristi Borcea! Ce a putut să spună mama copiilor milionarului. Nimeni nu ştia asta

Mărturia care îl va şoca pe Cristi Borcea! S-a aflat ce a putut să spună mama copiilor milionarului. Nimeni nu ştia asta. Prima soţie a fostului şef al lui Dinamo a primit cea mai intimă întrebare.

Mihaela Borcea, prima soţie a milionarului, s-a decis să dea cărţile pe faţă. Ajunsă la 54 de ani, femeia nu s-a mai abţinut.

Mărturia care îl va şoca pe Cristi Borcea!

Prima soţie a lui Cristi Borcea s-a decis să spună adevărul. A dezvăluit cum se menţine în formă. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 23 de ani şi au  împreună 3 copii. Este vorba despre Patrick, şi gemenii Angelo şi Melissa.

Mihaela Borcea a spus clar. Nu a suferit nicio operaţie estetică şi nici nu se gândeşte la asta. „N-am nicio intervenție estetică chirugicală și momentan nu am de gând. Fac tratamentele acasă, cele pe care le făceam când aveam salon. Acum acolo e o clinică medicală, spațiul e închiriat”, a declarat Mihaela Borcea, conform cancan.ro.

Mihaela Borcea nu s-a oprit aici. Susţine că încearcă să ducă un stil de viaţă sănătos, având şi grădină acasă, de care se ocupă personal. „Mi-am făcut și grădina, acasă. Mă ocup de procuratul răsadurilor. Mâncăm aproape bio. Mai cumpăr și de la piață. Culegem cireșe în fiecare zi. Cea mai mare satisfacție e când îți iei de la tine din pom. Parcă și florile sunt mai vesele că am revenit în mijlocul lor”, a mai spus fosta soţie a lui Cristi Borcea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed