Răzvan Lucescu nu s-a mai abținut! Ce a făcut înaintea meciului cu Bulgaria. Un jucător al lui PAOK Salonic, direct vizat

Mesajul transmis de Răzvan Lucescu pentru jucătorul său de la PAOK Salonic înainte de amicalul dintre naționala României și naționala Bulgariei. Atacantul tehnicianului a făcut parte din lotul adversarei tricolorilor.

România nu a reușit deloc să se impună în fața Bulgariei, deși au avut multe momente în care puteau trimite mingea în poarta Dyulgerov, scor 0-0.

Răzvan Lucescu nu s-a mai abținut!

Din lotul echipei naționale a Bulgariei a făcut parte și Kiril Despodov, care este legitimat la echipa lui Răzvan lucescu, PAOK Salonic.

Se pare că, în dimineața de dinaintea meciului, marți, Lucescu a ținut să îi transmită atracantului un mesaj de încurajare.

”Am primit un mesaj de la el astăzi (n.r. – marți dimineață), mi-a urat noroc, mi-a spus că nu mă poate urmări pentru că nu este în România acum.

Mi-a urat noroc și asta a fost tot. Dar de fiecare dată când merg la echipa națională, înaintea meciului îmi dă mesaj și îmi urează noroc. Pentru mine, el este un antrenor inteligent și, da, e un bun motivator.

Pune o mulțime de pasiune pentru echipă și jucătorii îl urmează. El e liderul și noi punem în aplicare ce ne spune”, a spus Despodov, la final de meci.

”Este extraordinar, e extraordinar!”

Se pare că Răzvan Lucescu l-a impresionat foarte tare pe Despodov. ”Este extraordinar, e extraordinar! Este o persoană extraordinară. Poporul român are persoane extraordinare. Pentru mine, este o plăcere să lucrez cu el.

În primul rând, este un tip foarte bun și e foarte inteligent, știe cum să gestioneze toate situațiile și faptul că am terminat primii în Grecia și am câștigat campionatul nu a fost ceva influențat de noroc.

Știu câteva cuvinte de mai demult (n.r. – dinainte să colaboreze cu Răzvan Lucescu). Știu ‘Ce faci?’, ‘Bine!’, plus alte lucruri pe care nu pot să le spun pe cameră (n.r. – râde)”, a adăugat Despodov.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed