Decizie şoc a lui Gică Hagi! Un campion cu Farul a plecat de la echipă. E dorit de Costel Gâlcă, la CSU Craiova

Decizie şoc a lui Gică Hagi! Un campion cu Farul a plecat de la echipă. E dorit de Costel Gâlcă, la CSU Craiova. Jucătorul a plecat de la echipa constănţeană din postura de liber de contract.

Gică Hagi a renunţat la jucătorul care este dorit de către Costel Gâlcă la CSU Craiova. Este vorba despre mijlocaşul Tudor Băluţă. Contractul acestuia a expirat, a anunţat clubul constănţean.

Decizie şoc a lui Gică Hagi!

Produs al Academiei Hagi, Tudor Băluţă a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Farului în ultimii doi ani, contribuind decisiv la succesul din sezonul 2022-2023, în care echipa a devenit campioana României.

În cei doi ani în tricoul alb-albastru, Tudor Băluţă a evoluat în 52 de partide, a marcat 8 goluri şi a oferit 7 pase decisive. Din România, CSU Craiova ia în calcul un transfer al lui Tudor Băluță, fotbalist aflat și pe lista de achiziții a lui Dinamo.

Tudor Băluță ar fi interesat, însă, de o nouă aventură în străinătate, unde a mai fost la Brighton, ADO Den Haag și Dinamo Kiev, conform gsp.ro. Sursa citată spune că Băluță are două oferte din străinătate. Din Polonia, de la Cracovia, unde este legitimat Virgil Ghiță, fostul său coleg de la Farul, și din Cipru, de la Apollon Limassol, unde joacă Andrei Artean.

”Dragi fariști, a sosit momentul să îmi iau rămas bun de la voi. Am petrecut doi ani minunați alături de voi. Doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei iubire, încredere, respect. Sper că prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă.

Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult. Nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit. Uneori, în fotbal, cât și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului. Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna.

Meciul ce ne-a făcut victorioși. Ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat.

Închei prin a vă mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei. Nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani.

Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna a doua mea casă. Vă mulțumesc din suflet”, a scris Tudor Băluță, pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed