Final de drum pentru Novak Djokovic! Sârbul a luat o decizie radicală. Este out de la Roland Garros

Final de drum pentru Novak Djokovic! Sârbul a luat o decizie radicală. Este out de la Roland Garros. Totul din cauza unor probleme medicale extrem de grave care l-au făcut să se retragă de la al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Probleme mari pentru Novak Djokovic. Sârbul s-a retras de la Openul francez din cauza problemelor medicale avute.

Final de drum pentru Novak Djokovic!

Sârbul Novak Djokovic, locul 1 mondial, s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentări. El se calificase în sferturile de finală, unde urma să îl înfrunte pe norvegianul Casper Ruud.

Motivul invocat de organizatori pentru această retragere este o leziune la meniscul medial al genunchiului drept. Aceasta detectată în urma unui RMN efectuat astăzi. Astfel, Djokovic a declarat forfait.

Novak Djokovic, deţinătorul titlului, s-a accidentat la genunchiul drept la meciul cu argentinianul Francisco Cerundolo, din optimi, scor 6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3.

Deja de luni seară, el lăsase să planeze îndoiala în privinţa eventualei prezenţe în sferturi. A spus că se confruntă cu dureri la genunchi de mai multe săptămâni. Forţat să ia analgezice în timpul meciului cu Francisco Cerundolo, „Nole” a criticat starea terenului central de la Roland Garros, pe care a considerat-o un factor agravant pentru accidentarea sa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed