Mircea Rednic a decis! Anunţ de ultimă oră despre antrenorul celor de la UTA. Şeful clubului arădean nu a stat pe gânduri

Mircea Rednic a decis să nu plece de la UTA. Antrenorul arădenilor dorește să-și ducă la bun sfârșit proiectul și are suportul șefilor. Mai are contract încă un sezon cu formaţia arădeană.

Rednic vrea un lot puternic pentru că se gândește deja la play-off-ul Superligii. „Puriul” a salvat-o pe UTA de la retrogradare, apoi a câștigat play-out-ul. 

Mircea Rednic rămâne la UTA

Rednic a preluat echipa în primăvara lui 2023, iar la finalul sezonului recent încheiat a încheiat pe prima poziție în play-out. Antrenorul nu vrea să plece de la arădeni, obiectivul său fiind calificarea în play-off-ul Superligii.

Președintele clubului UTA, Alexandru Meszar, și primarul orașului Arad, Călin Bibarț, au făcut anunțul.

”Vești bune: Mircea Rednic rămâne antrenorul echipei UTA! Vreau să îmi exprim satisfacția pentru faptul că antrenorul Mircea Rednic va continua să antreneze UTA și în sezonul următor.

În ciuda a ceea ce s-a vehiculat la nivel local, Rednic rămâne la noi, cel puțin un an. Subliniez faptul că Primăria Arad rămâne partener al clubului, inclusiv din punct de vedere financiar. Primăria rămâne partenerul clubului UTA, dar în limitele permise de lege”, a declarat primarul Călin Bibarț, pe rețelele sociale.

Alexandru Meszar spune că Rednic nu a vrut să plece de la echipă.

„În ciuda zvonurilor,  nu a fost pe picior de plecare de la UTA. În timp ce jucătorii erau în vacanţă, noi (n.r. conducerea clubului şi Mircea Rednic) am lucrat non-stop, dovadă că am şi prezentat deja prima achiziţie, un jucător care a mai lucrat cu ‘Mister’, în Belgia. Şi vor urma şi alte transferuri în perioada următoare”,  susține președintele arădenilor.

Mircea Rednic a semnat un contract valabil până în 2026

”Rednic 2026!

Antrenorul cu care echipa noastră a obținut cea mai bună performanță din ultimii 50 de ani, Mircea Rednic, continuă alături de UTA!

Îi urăm mult succes alături de noi în continuare!”, a anunțat UTA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed