Dan Şucu, şocat de decizia propriului fiu! Ce a făcut băiatul patronului de la Rapid. Nu mai e cale de întoarcere

Dan Şucu, şocat de decizia propriului fiu! S-a aflat ce a făcut băiatul patronului de la Rapid. Nu mai e cale de întoarcere. Băiatul cel mare al şefului din Giuleşti a luat o hotărâre radicală.

Băiatul cel mare al lui Dan Şucu, Dan Matei, a luat o decizie radicală în privinţa Rapidului şi a fotbalului. Hotărârea a venit la doar câteva luni distanţă după ce Dan Matei Şucu semnase primul contract de profesionist.

Dan Şucu, şocat de decizia propriului fiu!

Băiatul lui Dan Şucu tocmai semnase un contract de profesionist cu Rapid în luna septembrie a anului trecut. Acum, a decis să renunţe la fotbal, conform digisport.ro. Decizia în contextul în care fiul cel mare al lui Dan Şucu se pregăteşte pentru examenul de Bacalaureat.

Astfel, băiatul milionarului dă semnalul. Şcoala este mai importantă pentru el decât fotbalul. Tânprul făcea parte din lotul juniorilor mari ai Rapidului. El a fost şi căpitanul acestei echipe.

Fiul cel mic al lui Dan Şucu, Petru Andrei Cristian, în vârstă de 16 ani, evoluează în continuare pentru juniorii Rapidului. El face parte din echipa U16 a giuleştenilor, ce a disputat finala Cupei Elitelor. Rapid U16 a pierdut finala Cupei Elitelor împotriva echipei U16 a Farului. Constănţenii au câştigat cu 2-0.

Dan Matei Şucu şi fratele său, Petru Andrei Cristian Şucu, au devenit suporteri înfocaţi ai Rapidului odată cu intrarea în fotbal la echipa giuleşteană.

Rapid tocmai a ratat obiectivele în sezonul trecut. A fost ultima în play-off-ul de Superliga şi nu a prins cupele europene. Pentru această contraperformanţă au plătit mai mulţi oameni din club. Şucu l-a adus pe Neil Lennon cu care speră să dea marea lovitură. Antrenorul are un obiectiv clar la Rapid în nou sezon. Trebuie să aducă titlul în Giuleşti.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed