Atac devastator la adresa lui Gică Hagi! Nici Gică Popescu nu a fost iertat. Un fost selecţioner a dat de pământ cu cei din Generaţia de Aur

Atac devastator la adresa lui Gică Hagi! Nici Gică Popescu nu a fost iertat. Un fost selecţioner a dat de pământ cu cei din Generaţia de Aur. Meciul de adio de pe Arena Naţională a avut parte şi de contestatari.

Gică Hagi şi Gică Popescu sunt atacaţi dur de către Cornel Dinu. Fostul selecţioner a lansat cuvinte dure la adresa acestora.

Atac devastator la adresa lui Gică Hagi!

Cornel Dinu s-a dezlănţuit la adresa lui Gică Hagi și Gică Popescu. Pe 25 mai 2024, pe Arena Națională din București a avut loc meciul amical Generația de Aur – Restul Lumii 3-2, care a marcat retragerea în glorie a legendelor.

Dinu spune că nu s-a uitat nici măcar la televizor la duelul de pe Arena Națională. În plus, Dinu i-a atacat pe foştii jucători despre care spune că nu merită o asemenea titulatură, conform fanatik.ro. „Nu m-am uitat. Adjectivul acesta de «Aur» lumea nu o știe, a fost o generație de excepție, poate una dintre cele mai bune din istoria fotbalului românesc. Dar a prins și anumite conjuncturi. Să știi că eu am prins și generația din ’64-’65.

O generație foarte bună cu frații Nunweiller, cu Datcu, cu Ivansuc, cu jucători extraordinari. Apoi a fost și generația noastră din 1970. Și a fost și această generație, despre care, în opinia mea, e exagerat să se spună că e Generație de Aur”, a răbufnit Cornel Dinu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed