Imagini fabuloase. Carlo Ancelotti a făcut spectacol pe ritmuri românești. Mii de suporteri au petrecut la Madrid / Video

Spectacol total în Piața Cibeles din Madrid. Mii de suporteri au ieșit în stradă pentru a sărbători alături de echipa favorită. Carlo Ancelotti a oferit imaginile momentului împreună cu Vinicius. Cei doi au dansat minute în șir pe o melodie românească.

Real Madrid a câștigat al 15-lea trofeu UEFA Champions League din istorie, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund, scor 2-0. Ancelotti este singurul antrenor care are în palmares 5 astfel de titluri.

Carlo Ancelotti a făcut spectacol pe ritmuri românești

Mii de fani au ieșit în stradă pentru a sărbători alături de cei de la Real Madrid. Fotbaliștii au prezentat noul trofeu și au defilat într-un autocar descoperit pe străzile din Madrid.

Carlo Ancelotti, Vinicius și Militao au oferit imagini de neuitat. Au dansat pe piesa “Dragostea din Tei”, a celor de la O-Zone. Se pare că acest lucru este deja o tradiție pentru madrileni.

Nacho Fernandez, căpitanul echipei, și Luka Modric au fost cei care au prezentat trofeul fanilor.

„Niciodată nu o să mă obişnuiesc, deoarece a fost foarte dificil, mai mult decât ne aşteptam. În repriza a doua am fost mai buni, mai echilibraţi. Este un vis care continuă.

(n.r. – ce i-ați spus lui Vinicius?) L-am certat puţin în prima repriză. În prima repriză am fost cam leneşi, am pierdut multe mingi, iar ei au jucat aşa cum au vrut”, a spus Carlo Ancelotti, pentru Marca.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed