Zeljko Kopic a dat ordin! Vrea să facă revoluţie la Dinamo. Obiectivul uriaş pentru şefii clubului

Zeljko Kopic a dat ordin! Vrea să facă revoluţie la Dinamo. Obiectivul uriaş pentru şefii clubului. Antrenorul croat nu mai vrea ca echipa sa să aibă probleme cu evitarea retrogradării din Superliga.

Zeljko Kopic vrea să o ducă pe Dinamo în play-off. A transmis un mesaj clar şefilor clubului. Echipa sa are nevoie de achiziţii.

Zeljko Kopic a dat ordin!

Zeljko Kopic a salvat-o pe Dinamo de la retrogradarea din Superliga, după barajul cu  Csikszereda Miercurea Ciuc. Pentru sezonul viitor vrea mai mult. Speră să o ducă pe Dinamo în play-off, asta deşi câinii nu au licenţă de Europa.

Kopic nu mai are răbdare și vrea rapid jucători noi la echipă. Le-a cerut şefilor lui Dinamo să aducă jucători în compartimentul defensiv în perioada următoare. De la echipă au plecat deja Edgar Ie și Ricardo Grigore. Însă, tehnicianul croat a mărturisit că, în general, și-ar dori jucători noi pe toate pozițiile pentru a avea soluții și pe banca de rezerve, conform Radio Dinamo 1948.

”Trebuie să discutăm cu jucătorii care rămân, să vedem pe cine păstrăm, am discutat deja cu cei din conducere. Să vedem dacă Darko (n.r. Velkovski) rămâne, (n.r, Rici (n.r. Ricardo Grigore) a plecat, trebuie să aducem jucători în apărare, Pavicic e împrumut, Dani Iglesias a plecat, Neluț (n.r. Neluț Roșu) la fel, avem nevoie în toate compartimentele jucători”, a spus Kopic, la Radio Dinamo 1948.

După ce s-a salvat de la retrogradare, Dinamo a renunțat, în mod oficial, la 6 jucători.

Goncalo Gregorio (28 de ani), atacant
Dani Iglesias (28 de ani), mijlocaș ofensiv
Domagoj Pavicic (30 de ani), mijlocaș central
Edgar Ie (30 de ani), fundaș central
Ricardo Grigore (25 de ani), fundaș central
Neluț Roșu (30 de ani), mijlocaș central

Acum, după plecarea lui Grigore și a lui Ie, Dinamo se poate baza în centrul defensivei doar pe Răzvan Patriche, Josue Homawoo și Darko Velkovski. Ultimul are ofertă de la rivala Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed