Florinel Coman nu s-a mai abținut! Ce a pățit din cauza lui Cristiano Ronaldo. Mărturia vedetei de la FCSB

Dezvăluiri despre copilăria lui Florinel Coman. Mărturia vedetei de la FCSB. A povestit care a fost întâmplarea care l-a enervat pe bunicul său. Totul doar pentru a îl imita pe legendarul Cristiano Ronaldo.

Florinel Coman este unul dintre oamenii de bază a lui Edi Iordănescu la echipa națională, care va juca în meciurile amicale de pregătire, cu Bulgaria și Liechtenstein, de pe 4, respectiv 7 iunie.

Dezvăluiri despre copilăria lui Florinel Coman

Coman se află în prezent în cantonament la baza de pregătire de la Mogoșoaia, acolo unde, într-un interviu oferit pentru FRF, a povestit despre o întâmplare amuzantă din copilăria sa. Vedeta lui Gigi Becali a vrut să îl imite pe Cristiano Ronaldo, însă tot ce a făcut a fost să îl enerveze pe bunicul său.

”Am venit de la școală și, când am intrat pe poartă, era mingea pe mijlocul curții. Fusese meci înainte, cu o seară. Cristiano a marcat un gol din lovitură liberă. Când am văzut mingea, am lovit-o și s-a dus direct în geam. A început bunicul meu să urle pe acolo”, a povestit Florinel Coman.

Echipa națională face parte din Grupa E, la EURO 2024, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia. Prima adversară pe care o va întâlni este Ucraina. Tricolorii vor disputa meciul pe stadionul lui Bayern Munchen, pe 17 iunie, de la ora 16:00.

Pe 22 iunie, de la ora 22:00, echipa națională a României va juca cu Belgia, la Koln, iar pe 26 iunie, de la ora 19:00, va da nas în nas cu Slovacia, la Frankfurt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed