Zeljko Kopic surprinde pe toată lumea! Obiectivul pe care l-a impus la Dinamo. Câinii abia s-au salvat de la retrogradare

Zeljko Kopic surprinde pe toată lumea. Antrenorul a anunțat ce obiectiv a impus după ce echipa s-a salvat de la retrogradare.

Croatul a făcut strategia și alege jucătorii pe care se va baza. Kopic nu vrea ca Dinamo să mai ajungă în situația în care a fost în sezonul recent încheiat.

Zeljko Kopic și-a făcut planurile

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, după ce a eliminat-o pe Csikszereda, cu scor general de 2-0 în baraj. Șefii echipei au decis să meargă și sezonul următor pe mâna antrenorului Zeljko Kopic.

Croatul a făcut strategia și a anunțat ce obiectiv are. De asemenea, a decis și pe ce jucători se va baza, dar și cine va pleca.

„Trebuie să discutăm cu jucătorii care rămân, să vedem pe cine păstrăm, am discutat deja cu cei din conducere. Avem ideile noastre despre perioada de transferuri, trebuie să decidem pe numărul de jucători. Ați spus de Darko, Edgar, dacă ei nu rămân, Rici a plecat, trebuie să aducem jucători în apărare, Pavicic e împrumut, Dani a plecat, Neluț, avem nevoie în toate compartimentele jucători. Kopic nu a vrut doar străini, dar e vorba de ce putem semna. Dacă putem găsi jucători de calitate, cu personalitate, energie, calitate sportivă, să fie români, e mai bine decât să aduci străini”, a spus croatul.

Ce jucători vrea antrenorul să aducă

 „Eu le-am spus din analiza mea inițială, a pozițiilor deficitari, ideile de joc, le-am spus ce mi-aș dori. Toți și-ar dori jucători compleți, nu e realist. Pentru mine e important ca fundaș să fii puternic, să aibă detentă, dar și un plus de calitate la construcție, pentru a oferi calitate ofensivă.

Am discutat, am explicat ce îmi doresc. Am avut două scenarii, am observat în România că e puțin diferit, ciudat, mulți oameni vorbesc despre lucruri de care nu au cunoștință. Erau două variante, dacă rămânem în prima ligă, ori a doua. Nimeni nu a vrut să se gândească la liga a doua, dar cei din club trebuia să aibă un plan, ce vom face, dacă vom retrograda.

 Toți scouterii, trebuie să propună nume, când va fi momentul oportun, să avem opțiuni”, a mai spus tehnicianul într-un interviu pentru Radio Dinamo 1948. 

Obiectivul impus pentru sezonul următor

„Nu trebuie să uităm că e o perioadă lungă de timp fără performanță. Nu spun că este imposibil să aștepți ca după atâta timp, să ajungi în top, să faci miracole din nou.

Trebuie să aduc stabilitate clubului, să îmbunătățim performanța, care este obiectivul personal, ce am discutat cu oficialii, să dăm totul pentru calificarea în play-off. Când vorbim de obiectiv, dar e altă discuție când vine vorba de stilul de joc, calitatea jucătorilor, mentalitate, dar ca rezultate, văd că Dinamo să lupte pentru acea poziție”, a fost concluzia lui Kopic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed