Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Anunţ clar al unui mare stelist. FCSB nu are nicio şansă în Champions League

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Anunţ clar al unui mare stelist. FCSB nu are nicio şansă în Champions League. Asta deşi patronul campioanei, Gigi Becali a spus că vrea să se califice în grupe.

Elias Charalambous nu are nicio şansă să o ducă pe FCSB în grupele Champions League. Cel puţin asta susţine fostul mare stelist, Helmut Duckadam.

Lovitură totală pentru Elias Charalambous!

Helmut Duckadam spune că achiziţiile făcute până acum de echipa lui Elias Charalambous nu l-au impresionat. Mai mult, a dat verdictul. Nicio echipă din Superliga nu a investit, până acum, în aducerea de jucători.

FCSB a efectuat două transferuri, pentru sezonul viitor. Daniel Popa şi David Kiki s-au înţeles cu formaţia campioană, atacantul urmând să fie prezentat oficial. Duckadam a fost prezent la barajul dintre Muscelul Câmpulung şi Vâlcea, baraj pentru promovarea în Liga a 2-a.

Mutările realizate deja nu i se par spectaculoase. „Nu mi se pare nimic interesant la aceste transferuri care s-au făcut şi se fac doar din campionatul intern, de la o echipă la alta…practic nicio echipă nu investeşte serios”, a declarat Helmut Duckadam.

Mai mult, fostul mare portar a fost întrebat şi despre echipa naţională. Acesta este încrezător că „tricolorii” pot produce surpriza şi pot ieşi din grupe la EURO 2024. „Mergem cu speranţă la EURO şi vedem ce vom reuşi. Cum speranţa moare ultima, şi noi sperăm că o să ne calificăm mai departe”, a mai spus fostul portar al Stelei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed