Ladislau Boloni şochează pe toată lumea! Ce a putut să spună după ce a retrogradat-o pe Metz. Ar putea să fie dat afară

Ladislau Boloni şochează pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să spună după ce a retrogradat-o pe Metz. Ar putea să fie dat afară, chiar dacă mai are contract cu formaţia care a ajuns în Ligue 2.

Ladislau Boloni pare că n-a înţeles nimic din ce i s-a întâmplat. A prins, extrem de norocos, barajul de menţinere în Ligue 1. Până la urmă, l-a pierdut şi echipa sa a retrogradat.

Ladislau Boloni şochează pe toată lumea!

Metz, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a retrogradat în Ligue 2. Asta după ce a pierdut barajul cu Saint-Etienne, după prelungiri. Înainte de meci, au existat zvonuri potrivit cărora antrenorul român va fi dat afară indiferent dacă pierde sau câștigă barajul. La conferința de presă de după returul cu Saint-Etienne a fost întrebat despre viitorul său.

După ce a auzit că a fost întrebat ce va face în continuare, Ladislau Boloni a dat declarația serii. S-a făcut că nu înţelege ce a fost întrebat. ”Am vorbit cu soția mea. I-am spus să-mi cumpere o sticlă de whiskey. O să beau un pahar cu câteva cuburi de gheață. Știu ce vreți să auziți de la mine, dar nu voi spune nimic.

Evident că voi avea discuții cu cei din conducerea clubului. Avem lucruri de pus la punct, decizii de luat”, a declarat Ladislau Boloni, conform L’Equipe.

Ladislau Boloni este de doi ani la Metz, echipă pe care a readus-o în prima ligă franceză la finalul sezonului trecut. Inițial, antrenorul român a semnat un contract valabil doi ani, până în această vară. Pe parcursul sezonului recent încheiat a primit o prelungire a angajamentului cu un an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed