Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară?! Anunţ clar al fostului şef al lui Dinamo. Valentina Pelinel trebuie să ştie

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară?! Anunţ clar al fostului şef al lui Dinamo. Valentina Pelinel trebuie să ştie. Milionarul a vorbit despre posibilitatea de a deveni tată pentru un al zecelea copil.

Cristi Borcea a dat verdictul. Nici nu se gândeşte să mai facă încă un copil. A spus clar că 9 sunt de ajuns.

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară?!

Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, este căsătorit în prezent cu Valentina Pelinel. Împreună au trei copii. În total, milionarul are nouă copii din căsătoria cu Valentina Pelinel și celelalte relații pe care le-a avut de-a lungul timpului. Acum, a decis să pună stop.

Milionarul român a transmis că nu îşi mai dorește un nou copil în familie. Vrea să se bucure mai mult de timpul avut la dispoziție. ”Gata, nu mai fac niciun copil. Îmi ajung nouă! Nu vreau zece. Da, chiar cred asta. Da, gata!. Mă opresc. Sigur mă opresc. Nu se pune problema!

Am vorbit cu Valentina și nu mai vrem, e gata! Acum sunt la școli, facultăți. Trebuie să ne ocupăm și de noi. Să plecăm mai mult, să ne trăim viața”, a spus Cristi Borcea, conform fanatik.ro.

Borcea a fost căsătorit de 3 ori și are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick, Melissa și Angelo sunt copiii lui Borcea din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea. George Alexandru și Gloria sunt copiii milionarului cu Alina Vidican.

În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă, Andreina Carolyn Christine. Din actuala căsnicie, cea cu Valentina Pelinel, au rezultat Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Replică dură pentru Marius Şumudică. Scandalul momentului în Superliga

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Replică dură pentru Marius Şumudică....

‘Nu-mi trebuie NATO’. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac. Magnatul, critici dure la adresa politicienilor

'Nu-mi trebuie NATO'. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed