S-a decis soarta lui Ladislau Boloni! Verdict clar al lui Ilie Dumitrescu. Metz tocmai a retrogradat din Ligue 1

S-a decis soarta lui Ladislau Boloni! Verdict clar al lui Ilie Dumitrescu. Metz tocmai a retrogradat din Ligue 1. Fostul jucător din Generaţia de Aur a spus clar că antrenorul român nu mai are viitor la echipa pe care a retrogradat-o.

Ladislau Boloni a suferit un nou eşec în carieră. Tocmai a retrogradat cu Metz în Ligue 2 după un baraj cu Saint-Etienne.

S-a decis soarta lui Ladislau Boloni!

Ilie Dumitrescu este de părere că Ladislau Boloni nu va continua la Metz și că, dacă s-ar pune probleme unei veniri în România, ar putea ajunge doar la două echipe. Este vorba despre Rapid sau CSU Craiova.

”Eu nu cred că va continua. N-a avut un buget de transferuri, nu prea a adus jucători, a mers pe mulți dintre cei cu care a promovat. Loți Boloni poate ajunge doar la două echipe din Liga 1, la Craiova și la Rapid.

Îți trebuie putere financiară ca să îl aduci pe Boloni. Trebuie să ai buget de 5-600.000 de euro pentru Boloni”, a spus Ilie Dumitrescu, în direct la Digi Sport.

Ladislau Boloni este de doi ani la Metz, echipă pe care a readus-o în prima ligă franceză la finalul sezonului trecut. Antrenorul român a semnat un contract valabil doi ani, până în această vară. Apoi, pe parcursul sezonului recent încheiat a primit o prelungire a angajamentului cu un an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed