Favoritul lui Gigi Becali şi-a găsit echipă! Se va duela cu echipa lui Adrian Mititelu. Are obiectiv promovarea în Superliga

Favoritul lui Gigi Becali şi-a găsit echipă! Se va duela cu echipa lui Adrian Mititelu. Are obiectiv promovarea în Superliga. După două experienţe ratate, Nicolae Dică speră să-şi relanseze cariera.

Favoritul lui Gigi Becali speră să-şi relanseze cariera la FC Argeş. Asta după ce le-a antrenat pe FC Voluntari şi FCU Craiova care au retrogradat.

Favoritul lui Gigi Becali şi-a găsit echipă!

Nicolae Dică a ajuns la un acord cu Dani Coman, președintele lui FC Argeș. Va fi noul antrenor al echipei din Trivale. Se bate cu echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, pentru promovarea în Superliga.

La FC Argeș, Nicolae Dică îl va înlocui pe Eugen Neagoe, antrenorul care s-a despărțit de clubul piteștean în această perioadă. Dani Coman, sosit la rândul său la FC Argeș ca președinte în această perioadă, a anunțat că Nicolae Dică va semna un contract valabil până în 2026. Are obiectiv clar promovarea din Liga 2 în Superliga, conform playsport.ro.

”Cel târziu marți, va semna. Este înțeles, doar că sunt eu plecat și de aia… Am făcut o listă de transferuri, acum vedem și ce putem aduce.

Dar tot săptămâna asta, cu siguranță, vor semna câțiva jucători. (n.r. pe ce perioadă va fi contractul lui Dică?) Va semna la fel ca mine.

Doi ani, cu opțiune, dacă promovează, i se prelungește încă doi ani”, a spus Dani Coman, conform sursei citate.

Dică a rămas liber de contract, după ce le-a pregătit în sezonul recent încheiat pe FCU Craiova și FC Voluntari, cele două formații care au retrogradat din Superliga. Pentru Nicolae Dică va fi a treia experiență ca antrenor principal la FC Argeș. Acesta a mai pregătit-o pe gruparea din Trivale în perioadele ianuarie 2016 – iunie 2017 și iunie – octombrie 2019.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed