Omul lui Răzvan Burleanu se revoltă! Anunţul care îi va scoate din minţi pe Gigi Becali şi Mihai Rotaru. Va ieşi un scandal uriaş în Superliga

Omul lui Răzvan Burleanu se revoltă! Anunţul care îi va scoate din minţi pe Gigi Becali şi Mihai Rotaru. Va ieşi un scandal uriaş în Superliga. Selecţionerul a vorbit despre regula U 21.

Omul lui Răzvan Burleanu, intervenţie în forţă în direct. Scoaterea regulii U 21 din Superliga va fi contracarată de FRF.

Omul lui Răzvan Burleanu se revoltă!

Gigi Becali şi Mihai Rotaru au fost cei mai vehemenţi în privinţa regulii U21 din SuperLiga. Au spus clar că nu mai trebuie să nu mai fie obligatorie. Reprezentanții FRF s-ar fi gândit ca regula care le obligă pe formațiile din primul eșalon să folosească cel puțin câte un fotbalist eligibil pentru naționala de tineret (Under 21 – sub 21 de ani) pe tot parcursul meciurilor să fie doar opțională (iar formațiile care o respectă să fie recompensate de FRF).

Se pare că ”regula U21” va rămâne obligatorie în continuare cel puțin încă două sezoane din Superliga. Omul lui Răzvan Burleanu, Daniel Pancu (46 de ani), selecționerul naționalei U21 a României,  s-a poziționat categoric în această dezbatere.

A susținut că este total împotriva eliminării ”regulii U21”, deoarece, în opinia sa, aceasta îi ajută pe fotbaliștii tineri autohtoni să joace cât mai mult în Superliga, conform DigiSport.

De asemenea, Pancu a explicat că, fără obligativitatea acestei reguli, formațiile din primul eșalon nu promovează în mod natural jucători tineri. ”Sunt total împotriva scoaterii ”regulii U21”. Nu sunt veșnic selecționer, nu e problema mea. Nu știu de la care echipă din România, în afară de Farul lui Gică Hagi, a mai fost promovat natural un jucător de 17 ani (n.r. Adrian Mazilu) fără ”regula U21”.

Înaintea regulii, găseai 3 jucători tineri promovați în 5 ani. A mai fost Markovic (n.r. Jovan Markovic, de la CSU Craiova).

Sunt beneficiarul acestei ”reguli U21”. Fără regulă, probabil că eram acum pe locul 5 (n.r. în grupa de la Campionatul European U21 din 2025 / în prezent, ”Tricolorii” sunt pe locul secund). Echipele U21, U21, sigur sunt mai bune acum cu această regulă”, a spus Pancu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed