Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Jucătorul de Champions League nu mai vine la FCSB. Mihai Stoica a spus clar

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Jucătorul de Champions League nu mai vine la FCSB. Mihai Stoica a spus clar. Una dintre ţintele lui Gigi Becali din această vară rămâne la rivala din Superliga.

Gigi Becali vrea să îi facă echipă de Champions League lui Elias Charalambous. A forţat repatrierea unui jucător, dar mutarea a picat.

Lovitură totală pentru Elias Charalambous!

Campioana din Superliga a vrut să-l aducă sub comanda lui Elias Charalambous pe Alexandru Chipciu. Mutarea lui Gigi Becali a picat. Patronul de la FCSB spunea că vrea să îl transfere în primul rând pentru experiența sa bogată și pentru faptul că este un lider în vestiar.

Ajuns la 35 de ani, Chipciu a avut un sezon foarte bun la Universitatea Cluj. Șepcile Roșii nu intenționează să renunțe la serviciile fotbalistului care poate evolua pe mai multe posturi. Contractul lui Alex Chipciu va expira abia în vara următoare, iar Gigi Becali ar fi nevoit să plătească o sumă de transfer, lucru pe care finanțatorul de la FCSB nu are de gând să îl facă.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat că nu mai există nicio șansă ca Alex Chipciu să revină la FCSB în această vară. „Definitiv (n.r. – e închis subiectul). Nu se pune problema (n.r. ca FCSB să achite o sumă de transfer)”, a spus Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

500.000 de euro este cota de piață a lui Alex Chipciu, potrivit Transfermarkt. Alex Chipciu a marcat șase goluri și a contribuit cu patru pase decisive în sezonul recent încheiat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed