Real Madrid a dat lovitura! Suma uriaşă câştigată de madrileni. S-a aflat dupa finala de pe Wembley

Real Madrid a dat lovitura pe plan financiar după ce a devenit campioană! Suma uriaşă câştigată de madrileni pe parcursul Ligii Campionilor. S-a aflat dupa finala de pe Wembley câți bani au încasat spaniolii.

Real Madrid este campioana Europei. Spaniolii au învins-o pe Borussia Dortmund cu 2-0. În urma acestui mare succes, trupa antrenată de Carlo Ancelotti va încasa o sumă uriașă de bani.

Real Madrid a dat lovitura!

Madrilenii își trec în palmares cel de-al 15-lea trofeu al Ligii Campionilor. Acest succes va fi răsplătit pe măsură. Real se va bucura de o recompensă financiară fabuloasă.
Potrivit as.com, Los Blancos vor primi doar pentru succesul din finală 4,5 milioane de euro. Până în finală, au mai primit încă 15,5 milioane.

După finala Ligii Campionilor, trupa lui Ancelotti va mai lupta pentru Supercupa Europei. Numai pentru participare va primi încă 3,5 milioane de euro. Meciul cu Atalanta, câștigătoarea Europa League, va avea loc pe 14 august, la Varșovia.
În total, fără încasări din bilete, sponsorizări, parteneriate, etc. Câștigătorii Ligii Campionilor, au acumulat 123 de milioane de euro pe parcursul acestui sezon, fiind lider într-un astfel de clasament.

„Nu te obișnuiești niciodată cu astfel de partide. A fost dificil, poate mai greu decât ne așteptam. Am suferit mult în prima parte, fiind mult mai buni și eficienți în repriza secundă. Am oferit mingea adversarilor de mai puține ori, iar visul continuă!
Am fost leneși de-a lungul întregii prime reprize, lăsându-i pe adversari să își facă jocul. Dortmund a fost foarte periculoasă pe contraatac”, a declarat Carlo Ancelotti, imediat după finala Ligii Campionilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed