Anunţul care va stârni un scandal uriaş în Superliga! Campioana FCSB, direct vizată. Echipa Armatei nu are nicio şansă

Anunţul care va stârni un scandal uriaş în Superliga! Campioana FCSB, direct vizată. Echipa Armatei nu are nicio şansă. Cei de la UEFA continuă să fie de partea formaţiei lui Gigi Becali în războiul cu Armata.

Imediat după finala Champions League, Borussia Dormund-Real Madrid 0-2, UEFA a făcut anunţul. Echipa lui Gigi Becali, FCSB este direct vizată.

Anunţul care va stârni un scandal uriaş în Superliga!

UEFA încinge spiritele din nou între FCSB şi echipa MAPN, fără drept de promovare în Superliga. Asta după finala de pe Wembley. Real Madrid a câștigat pentru a 15-a oară Champions League, iar UEFA a postat din nou pe contul oficial de Facebook și Instagram o fotografie cu toate echipele care s-au câştigat de-a lungul timpului campioane ale Europei.

UEFA continuă să pună stema celor de la FCSB în dreptul câștigătoarei Cupei Campionilor Europeni din 1986. FRF a anunțat că va notifica UEFA în legătură cu decizia instanțelor, după ce vor fi încheiate formalitățile legate de traducerea legalizată.

Stema echipei lui Gigi Becali a mai apărut în astfel de postări de-a lungul timpului. Momentan, justiţia din România a făcut praf palmaresul istoric. L-a împărţit în 3, fără nicio logică. Conform acesteia, echipei care activează în Liga 2 deține palmaresul istoric din 1947, anul înființării, până în 1998, când s-a făcut privatizarea impusă chiar de UEFA.

Gigi Becali a declarat că FCSB încă profită de câștigarea Cupei Campionilor din 1986, conform fanatik.ro. „Noi am cerut tot palmaresul. Este istorie și nu poate fi divizată. Dacă nu era așa, nu vezi că nouă UEFA ne dă și bani anual pe câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

Luăm sute de mii de euro, așa mi se pare. Acum doi ani s-a pus asta. Am luat doar un singur an”, a surprins patronul FCSB, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed