Dan Şucu face curăţenie la Rapid! L-a dat afară imediat, deşi mai avea un an de contract. Decizia este definitivă

Dan Şucu face curăţenie la Rapid! L-a dat afară imediat, deşi mai avea un an de contract. Decizia este definitivă. Un nou membru din staff-ul echipei, cu trecut rapidist, a fost îndepărtat din Giuleşti.

Dan Şucu face revoluţie la Rapid. Dă afară oameni pe capete. Continuă să îi vâneze pe oamenii de care nu mai are nevoie.

Dan Şucu face curăţenie la Rapid!

Dan Şucu spunea, într-un comunicat, că e deranjat de cei care invocă ”rapidismul pentru a profita”. Acum, continuă curăţenia la Rapid. A fost dat afară şi Mihai Toader, unul dintre antrenorii care fuseseră promovați în staff-ul lui Cristiano Bergodi ca antrenori cu portarii.

Crescut în Giulești, unde a făcut junioratul, fiul fostului portar Leontin Toader, unul dintre secunzii selecționerului Edi Iordănescu, mai avea un an de contract. I s-a reziliat contractul. A fost înlocuit cu Dumitru Hotoboc, fost portar cu 5 meciuri la Steaua în sezonul 1999-2000. Cu Hotoboc Aioani a lucrat când era foarte tânăr, la Chindia.

Toader este al treilea rapidist care a plecat sau se pregătește să părăsească formația din Grant. Doar Vasile Maftei, dintre cei vechi, a mai rămas. Adrian Iencsi a fost deja dat afară. Daniel Niculae nu mai are nici el contract cu clubul și anunțul oficial de despărțire urmează să fie făcut, conform digisport.ro.

De asemenea, în cazul lui Niculae nu a contat absolut deloc faptul că alături de Daniel Pancu au participat la înființarea noului Rapid. Mai mult, fostul atacant a fost cel care i-a adus la Rapid atât pe Dan Șucu, cât și pe Victor Angelescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed