Cristi Borcea şochează pe toată lumea! Afirmaţii uluitoare ale fostului şef de la Dinamo. Din ce a ajuns să facă bani

Cristi Borcea şochează pe toată lumea! Afirmaţii uluitoare ale fostului şef de la Dinamo. S-a aflat din ce a ajuns să facă bani milionarul. Acesta continuă să câştige foarte bine în 2024, deşi a ieşit din fotbal de ani buni.

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri complete despre afacerile pe care le are. Totuşi, a făcut şi afirmaţii uluitoare. Susţine că nu e uşor să fii milionar.

Cristi Borcea şochează pe toată lumea!

Cristi Borcea continuă să aibă noroc în afaceri. Tot comerţul de butelii, cu care se ocupă din anii 90, îl ajută pe fostul şef al lui Dinamo să continue dezvoltarea unui adevărat imperiu. Mai mult, acesta a spus clar că nu are afaceri  cu Dan Şucu sau Simona Halep. Buteliile care l-au salvat de două ori din faliment au rămas cele care îi aduc şi cei mai mulţi bani. Borcea a rămas tentat şi de ideea de a investi din nou la Dinamo.

„Nu am afaceri cu domnul Șucu. Nu am vorbit niciodată cu el. Poate doar printr-o asociație prin care sunt și eu implicat. Nici cu Simona Halep nu am afaceri. Eram şi înainte cu buteliile, si azi la fel sunt.

Sunt unul dintre puținii care, în ultimii 35 de ani, am fost constant. Milionar constant. Am 9 copii. Gândește la impozitele de la școală, meditații. Îți dai seama ce probleme sunt. Am și peste două mii și ceva de angajați. Nu este ușor ca milionar”, a spus Borcea, conform fanatik.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii. Este vorba despre Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed